Konya

Beyşehir'de yol çalışmaları

12:46 12 Ekim 2017
Beyşehir'de yol çalışmaları

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kış mevsimi öncesinde dış mahallelerde yol yapım çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirtti.

Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Yol yapım mesaisinin yürütüldüğü yerleşim merkezlerinden birinin de Sadıkhacı Mahallesi olduğunu hatırlatan Özaltun, burada yeni açılan güzergahların renkli kilitli parke taşlarıyla kaplanarak yolların daha estetik bir görünüme kavuşturulduğunu ifade etti.

Altyapı ve drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından anılan yollarda üst yapıya yönelik faaliyetlerin başlatıldığını vurgulayan Özaltun, şöyle devam etti:

"Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sadıkhacı Mahallesi'nde üst yapıya yönelik olarak kilitli parke taşı döşeme uygulamalarında farklı desenlerle göze hoş gelen çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, yerleşim merkezinde mezarlık önü, eski belediye hizmet binası karşısı ile eski Yukarı Mahalle'de mesai gerçekleştiriliyor. Çalışmalar havalar müsaade ettiği sürece iş tamamlanıncaya kadar devam edecek. Benzer çalışmalar, diğer dış mahallelerimizde de sürüyor."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.