Konya

Seydişehir’den kısa kısa

11:37 05 Kasım 2017
Seydişehir’den kısa kısa

Seydişehir Belediyesi tarafından Gevrekli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sentetik çim saha düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tesisin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, eskiden futbol maçlarının harman yerlerinde oynandığını belirtti.

Şimdiki gençlerin artık çim sahalarda futbol oynadığını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Seydişehir için en önemli çalışmalardan bir tanesi olan termal kuyularımızı açtık. İnşallah önümüzdeki hafta termal tesisin temelini atmayı planlıyoruz. Gevrekli Mahallemi'zde yollarımızın çoğunu yaptık. Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordineli bir şekilde prestij caddeler oluşturduk. Biraz eksikliklerimiz kaldı ama gelecek yıl tamamlayacağız. Gençlerimizin hizmetine sunulan sahamızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Gevrekli Mahallesi Muhtarı Yakup Uysal, Belediye Başkanı Tutal’a plaket verdi.

- Seydişehir ADD yeni binasına taşındı

Seydişehir Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi’nin yeni binası törenle açıldı.

Binanın açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık, Atatürk´ün ilke ve inkılaplarını koruyup gelecek nesillere anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Altınışık, " Cumhuriyetimizi korumak için buradayız. Türkiye’de güzel ve güneşli günlerin, umutların var olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." dedi.

Açılışa Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğ. Burak Çelik, Şube Başkanı Hüseyin İriilter, genel merkez yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üyeler ve vatandaşlar katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.