Konya

Atiker Konyaspor'dan darbedilen gazilere davet

16:16 22 Kasım 2017
Atiker Konyaspor'dan darbedilen gazilere davet

Konyaspor Kulübü, Ankara'da bir benzin istasyonunda darbedilen gazileri, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda 23 Kasım Perşembe günü Fransa temsilcisi Olympique Marsilya ile oynayacakları maçta ağırlayacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Ankara’da "yol vermeme" tartışmasından dolayı 4 kişi tarafından darp edilen gazi Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş'ın aileleriyle, Atiker Konyaspor-Olympique Marsilya maçına "onur konuğu" olarak davet edildiği belirtildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin, gazileri ağırlamaktan onur duyacakları vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Konyaspor Kulübü olarak, UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Marsilya ile oynayacağımız final niteliğindeki karşılaşmada gazilerimizi ve o gün araçta olan ailelerini onur konuğu olarak davet ettik. Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, tedavisi devam ettiği için aramızda olamayacak. Ancak Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve o gün araçta bulunan gazimizin kız kardeşi Gamze Oktay, annesi Kadriye Oktay onur konuğumuz olacak. Gazi Muzaffer Oktay, davetin kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini söylerken, Marsilya ile oynanacak final niteliğindeki karşılaşmaya ambulansla da olsa geleceğini, Konyalılarla birlikte bu önemli karşılaşmayı izleyeceğini söyledi."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.