Konya

Konya'dan kısa kısa

11:37 12 Aralık 2017
Konya'dan kısa kısa

Hüyük Kaymakamlığı'nda, kış hazırlıklarına yönelik tedbirlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.

Kaymakam Emre Zeyrek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, karla mücadele ve kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri ele alındı.

Toplantıya, Hüyük Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Ülvan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, ilgili kurumların müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

- Derebucak'ta devlet halk buluşması

Derebucak ilçesinde, devlet vatandaş buluşması kapsamında mahalle ziyaretleri gerçekleştirildi.

Derebucak Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından her ay yapılması planlanan vatandaşla buluşma toplantılarının, Derebucak Kaymakamı Yusuf Gemici’nin başkanlığında gerçekleştirilmeye başlandığı belirtildi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa ile kurum amirlerinin de katıldığı vurgulandı.

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Cafer Kırıcı'nın da eşlik ettiği toplantıda, mahalle sakinlerinin yerleşim merkezine yönelik talep ve sorunlarını ilçe yöneticilerine aktardığı bildirildi.

Toplantıda dile getirilen konuların, Derebucak Kaymakamlığı koordinesinde ilgili daire amirleri tarafından takip edilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.