Konya

Seydişehir'den kısa kısa

11:23 15 Ocak 2018
Seydişehir'den kısa kısa

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Olağan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçildi.

Belediye Düğün Salonu'nda 3 listenin yarıştığı genel kurulda Aypar 593 oy alırken adaylardan Mehmet Gedik 352, Harun Çelik ise 134 oy aldı.

Seçimi üçüncü defa kazanan Aypar, yaptığı konuşmada, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Bundan sonra da esnaf adına çalışacaklarını anlatan Aypar, her şeyin daha iyi olacağını kaydetti.

- Kaymakam Erdoğan'dan SYDV açıklaması

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) 2017 faaliyetleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Erdoğan, SYDV olarak her zaman ihtiyaç sahibi insanlara el uzatma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Bu kapsamda geçen yıl SYDV'nin öz kaynaklarından ayni ve nakdi olarak 8 bin kişiye, 4 milyon 800 bin lira yardımda bulunduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"SYDV alan taramaları sayesinde ihtiyaç sahiplerini hanelerinde ziyaret ederek hem ihtiyaçları belirliyor, hem de bu ihtiyaçların en kısa sürede ailelerimize ulaştırılması sağlanmış oluyor. İnşallah bu yıl da yine ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya ve destek sunmaya devam edeceğiz."

- AK Parti ilçe yönetiminden tekstil fabrikasına ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri hafif sanayi bölgesindeki tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Fabrika girişinde fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Akkanat tarafından karşılanan Konurer, çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Ürettikleri ürünlerin ihraç edildiğini aktaran Akkanat, tekstil ürünlerinin ihraç edildiği ülkelerde beğeni kazanmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

İstihdamda tekstil fabrikasının önemine değinen Akkanat, "Artık ülkemizde tekstilde ürettiğimiz giysilerin kaliteli olması ihracatımızı artırıyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.