Konya

15 Temmuz gazisi Koyuncu'dan Başkan Yıldız'a ziyaret

11:58 07 Şubat 2018
15 Temmuz gazisi Koyuncu'dan Başkan Yıldız'a ziyaret

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde bacağından yaralanarak gazi olan Nuri Koyuncu, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'ı ziyaret etti.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında Ankara'da gazi olan Koyuncu, Kulu Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yılıdız ile görüştü.

Yıldız, konuğunu kabulde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da halkın birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ettiğini ve o gün yapılan mücadelenin unutulmayacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"Hainlere karşı direnen kahraman milletimize çok şey borçluyuz. Allah bu hainlere bir daha fırsat vermesin. Milletimiz iman dolu göğsünü siper ederek, darbe girişimi bertaraf edildi. Yüce milletimizle gurur duyuyoruz."

Koyuncu ise İsviçre'de işçi olduğunu, hain darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz 2016 tarihinde Ankara'da tatil yaptığını ifade ederek, "Keçiören'deki evimde tatilimi yaparken hain girişim oldu ve biz de Emniyet Müdürlüğü önüne gittik. Üzerimize çok kurşun geldi, önümde çok kişi şehit oldu. Ben de sadece bacağımdan vuruldum. Kanımız, canımız bu vatana helal olsun." dedi.

Kulu Belediye Başkanı Yıldız, ziyaret anısına Koyuncu'ya hediye takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.