Konya

Avukatlar haftalarını özel öğrencilerle kutladı

18:13 03 Nisan 2018
Avukatlar haftalarını özel öğrencilerle kutladı

Kulu'da hizmet veren avukatlar, Avukatlar Haftası'nı ilçede özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere hizmet veren rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek kutladı.

Kulu'da hizmet veren avukatlar, Avukatlar Haftası dolayısıyla ilçede özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere yönelik faaliyet gösteren Berem Dede Rehabilitasyon Merkezine konuk oldu.

Rehabilitasyon merkezini gezen avukatlar, merkez kurucusu Ayhan Küçükerdoğan'dan bilgi aldı.

Merkez olarak 12 yıldır Kulu ve Cihanbeyli’deki özel gereksinimli bireylere hizmet verdiklerini ifade eden Küçükerdoğan, şunları kaydetti:

"Cihanbeyli ve Kulu’da tek özel eğitim merkeziyiz. Şu an kurumumuzda destek eğitimi alan öğrenci sayımız yüksek. Konya’da en büyük kurumuyuz ve Türkiye’de ilk 10’a giriyoruz. Sayımız ne kadar yüksek olsa da ulaşamadığımız insan sayısı da çok. Bu zamana kadar bin kişiye hizmet vermişiz. 12 bin özel gereksinimli bireyin sadece binine ulaşmışız. Çocuklarımızın burada eğitim aldıklarını, mutluk olduklarını ve fayda gördüklerini göstermemiz için faaliyetlerimize devam ediyoruz."

Avukatlar ziyaretlerinde yanlarında getirdikleri hediyelere, merkezde eğitim alan öğrencilere verdi ve birlikte pasta kesip kutlama yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.