Konya

Sosyal medyayı sarsan kare! ! Rektör devreye girdi

11:38 30 Mayıs 2018 17 Yorum Var
Sosyal medyayı sarsan kare! ! Rektör devreye girdi

Zehirlendikleri öğrenilen ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden iki öğrencinin gördüğü muamele sosyal medyada olay yarattı

Zehirlendikleri öğrenilen ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden Fatih Adnan Öztürk ve Eren Karayaka ilk müdahalenin ardından evlerine döndü. Şikâyetlerinin sürmesi üzerine getirildikleri hastanede görevli doktor B.A., “Sizinle uğraşamam defolun gidin” dedi. Yere yığılan gençlerin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşılınca rektör devreye girdi.

Kusma ve ishal şikâyetleri ile 21 Mayıs günü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giden Hukuk Fakültesi öğrencisi Fatih Adnan Öztürk ve ev arkadaşı Radyo Sinema Televizyon bölümü öğrencisi Eren Karayaka ilk müdahalenin ardından evlerine döndü. 2 arkadaş yarım saat içinde 3 kez daha kusunca arkadaşları tarafından tekrar hastaneye getirildi. İddiaya göre acil serviste görevli doktor yapabileceği bir şey olmadığını söyleyip gençleri hastaneden çıkardı. Şikâyetlerinin sürmesi üzerine üçüncü kez getirildikleri hastanede görevli doktor B.A., “Sizinle uğraşamam defolun gidin” dedi. Çıkışta çimlere yığılan 2 gencin fotoğraflarını arkadaşları sosyal medyadan paylaştı.

Olayı gören Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, öğrencilere “Hastaneye gidin sizinle ilgilenecekler” dedi. Öğrencilerin sahurda yedikleri yumurtadan zehirlendikleri öğrenildi. 2 öğrenci, acil servis doktorunu üniversite yönetimine şikâyet etti.

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • irfan haddini bil 5 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü irfan ,sizlerin gücü yetmez bu memlekette ezanlari susturmaya, Sen kendini ne saniyorsun irfan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Üzücü 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde dr. Larin yaptiklari edepsizlikler hep yanlarina kâr kaliyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Eeyy irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    irfan sen gerçekten boș birisin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim dr. Lar tip eģitimi aliyorlar ama ,karșisindaki insana edepli nezaketli bir șekilde davranma eģitimini maalesef almiyorlar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadașlar ben irfan , Saçma sapan yaptıgim yorumlarimi Benim cahilliģime Bağișlayin. Özüüür diliyorum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.