Konya

AK Parti Konya Milletvekili Samancı Beyşehir'de

18:36 29 Haziran 2018
AK Parti Konya Milletvekili Samancı Beyşehir'de

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde AK Parti'den Konya Milletvekili seçilen Gülay Samancı, Beyşehir'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Samancı, burada partililere yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin bir demokrasi havası içerisinde geçtiğini söyledi.

Sonuçların hem ülkeye, hem bölgeye, hem de tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Samancı, şunları kaydetti:

- Seçmenin mesajları muhasebe edilecek

" Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her birinizin ayrı ayrı bir emeği var. Her zaman söylediğimiz gibi biz bir aileyiz ve bu aile ortamı içerisinde bayrağımızı daha da yüceltmeye devam edeceğiz. Tabi seçimler her ne kadar bitmiş gibi görülse de, bizim için seçimler asla bitmedi arkadaşlar. Kaldığımız yerden hızla devam edeceğiz. Tabi bu seçimlerde seçmenin bize vermiş olduğu çok önemli mesajlar da var. Yani bunun muhasebesini kendi içimizde mutlaka yapacağız, değerlendireceğiz."

Samancı, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve beraberindeki partililerle esnafları ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.