Konya

Beyşehir'de yatırım sevinci

15:01 17 Ağustos 2018
Beyşehir'de yatırım sevinci

"Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun'un da desteğiyle mahallemizde birçok hizmete, ilklere imza attık. Mahallemizin çöp konteyner, bank, kamelya ihtiyaçları giderildi. Ayrıca, belediyemiz yine camimizin önündeki tuvalet ve şadırvan ihtiyacını yerine getirdi. Yollarımız yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarıyla daha modern bir hale getirildi. Yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarıldı. Yaklaşık 17 bin metrekarelik bir kilitli parke taşı yollarımıza döşendi. Bu çalışmalarda yüzde 90’luk kısım bitirildi, çok az bir alan kaldı. Beyşehir Belediyemizden ve Başkanımızdan Allah razı olsun."

Beyşehir Belediyesi tarafından yerleşim merkezinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaali Mahallesi’ne bağlantıyı sağlayan mahalle yolunda da asfalt faaliyetlerinin başlatılması mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılandı.

Gökçekuyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Uyanık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasasının yürürlüğe girmesinin ardından son 4 yılda Gökçekuyu Mahallesi’nin Belediye yatırımları yönünden adeta altın dönemini yaşamaya başladığını söyledi.

Mahalle Muhtarlığı olarak Beyşehir Belediyesinin ilgili birimleri ile büyük bir koordine ve uyum içerisinde hareket ederek yerleşim merkezine başta yol çalışmaları olmak üzere birçok hizmeti kazandırdıklarını vurgulayan Uyanık, şöyle devam etti:


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.