Konya

Camiye gelenler şok oldu! Hemen polisi aradılar

07:51 01 Eylül 2018 2 Yorum Var
Camiye gelenler şok oldu! Hemen polisi aradılar

Konya'da namaz kılmak için camiye gelen vatandaşlar, uzun süredir kapalı duran tuvaletin kapısını kırıp içeri girdiğinde erkek cesedi ile karşılaştı.

Konya'nın Akşehir ilçesi Turanlar Camisi'ne ikindi namazını kılmak için gelen vatandaşlar, tuvalette erkek cesedi buldu. Ceset kesin ölümünün belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

VATANDAŞLAR GENCİN CESEDİNİ GÖRÜNCE POLİSE HABER VERDİ

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'ndeki Turanlar Camisi'ne ikindi namazı için gelen vatandaşlar, tuvaletin bir kapısının açılmamasından şüphelendi. Kapıyı kırarak içeri giren vatandaşlar, hareketsiz yatan kişiyi görünce polis ve acil servis ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Muhammed G. (18) olduğu tespit edildi.

GENCİN CESEDİ, OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI

Savcının incelemesinin ardından Muhammed G'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizi geçirmiş olamazmı neden hep başka şeyler düşünüyoruz ,şunuda bilelim bilmediğimiz konularda şahıs üzerine yorum yapmak iyi değildir ya dediğimiz gibi değilse kul hakkıdır
    Cevapla
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyonistler böyle bir gençlik arzuluyorlar okuldan, işten,üretitmde,iman namazdan uzak bir gençlik.ACİİL tedbir alınmazsa sonumuz kötü olur
    Cevapla
  • abdullah ünal 5 yıl önce Şikayet Et
    cami tuvaletlerınde uyusturucu iciyorlar .....
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    otopsiye bile luzum yok,tuvaletin kapısı içerden kilitli,yani birileri yapmamış--ve 18 yaşında bir gencin tuvelette ölmesi için baş neden aldığı uyuşturucu,yalnız otopsi sonuçları aldığı şeyin ne olduğunu belirler.
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    Havalar ıyi, galiba açlıktan öldü. Büyük ihtimalle göçmen. Soğuklar gelsin haberler kötü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.