Konya

Yeni aldığı aracın içine gizlenenleri görünce şoke oldu

11:24 22 Ocak 2019 4 Yorum Var
Yeni aldığı aracın içine gizlenenleri görünce şoke oldu

Konya'dan aldığı minibüsü memleketi Çorum'a götüren kişi, aracın gizli bölmesinde bulduğu 4 çeyrek altın, 2 pasaport ve banka hesap cüzdanını sahibine teslim edilmek üzere kargo ile galericiye gönderdi.

Konya'da galericilik yapan Mehmet Çenesiz, Karaman'da yaşayan Selçuk  Can'dan bir minibüs satın aldı. Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra satılığa  çıkartılan minibüse, Çorum'da yaşayan Osman Kürkçüoğlu talip oldu.

Ailesiyle birlikte Konya'ya gelen Kürkçüoğlu, minibüsü satın alarak  memleketine döndü. Osman Kürkçüoğlu Çorum'daki evine ulaştığında, araçta gizli  bir bölme olduğunu fark etti.

Açılan bölmenin içinden 4 çeyrek altın, 2 pasaport, banka hesap  cüzdanı ve evrakların bulunduğu bir çanta çıktı. Kürkçüoğlu, çantayı kargo ile  aracı satın aldığı galerici Mehmet Çenesiz'e gönderdi.

Çenesiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi açıdan çok fazla bir  değeri olmasa da Osman Kürkçüoğlu'nun davranışının örnek alınması gerektiğine  dikkat çekti.

Çenesiz, "Osman kardeşimizi bu örnek davranışından dolayı tebrik  ediyoruz. Çantayı bize kargo ile gönderdi. Biz de aracı aldığımız Selçuk Can ile  görüştük ve ona göndereceğiz." dedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Galerici için önemsiz PARA 4 çeyrek altın.
    Cevapla
  • şüheli 5 yıl önce Şikayet Et
    şüpheli bir durum. Araçta neden gizli bölme olsun yada böyle bir şeye ihtiyaç duyulup yaptırılsın ki. İçinden birde iki adet pasaport çıkmış. Durum emniyete bildirilmeli idi.
    Cevapla
  • tokat tokat 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı galericiler örnek olsun üç kuruş için bin yalan söylemesinler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Boda çorum farkı işte
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.