Konya

Polis yakaladı... Görenler şaşkına döndü

08:46 24 Mart 2019 9 Yorum Var
Polis yakaladı... Görenler şaşkına döndü

Konya'nın Çumra ilçesinde girdikleri evde çelik kasadan 400 bin lira çaldığı iddia edilen Navruz Erkan (41) ve akrabası Zülfiye Erkan (35), tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken çocuğunu kucağından bırakmayan şüphelilerden Navruz Erkan kendisini görüntüleyen gazetecilere dil çıkardı.

Olay, 9 Mart tarihinde Çumra ilçesi İzzetbey Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İş adamı Ömer T.' nin evine giren kişiler, masa üzerinde duran anahtarlarla çelik kasayı açıp, içerisindeki 400 bin lirayı alarak kaçtı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, evin çevresindeki güvenlik kameralarından şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan Navruz Erkan ve akrabası Zülfiye Erkan olduğunu tespit etti.

Meram ilçesi Köyceğiz Mahallesi'nde oturan şüpheliler, polis tarafından evlerinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Adliyeye götürülürken çocuğunu kucağından bırakmayan Navruz Erkan, kendisini görüntüleyen gazetecilere dil çıkardı.

Çıkarıldıkları mahkemede suçlamaları reddeden iki şüpheli tutuklandı. Navruz Erkan'ın tutuklanması üzerine çocuğunun diğer yakınlarına teslim edildiği belirtildi. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Mahmut Mısır 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa üzüldüm
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    hakim yada savcının evi olursa ciddi ceza alırlar. vatandaş onların umurunda değil
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    O dilini kesin kolunu kesin bak bakalim hirsizlik yapacakmis ulkede cezaevleri dinlenme tesisleri gibidir
    Cevapla
  • Necip Yazgan 5 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafta öyle bir nokta varki İnsanlığımdan utandım .. Küçük kız çocuğun yaşadıkları ve Bakışları ! Kardeşim madem kadını göz altına alıyorsun , O çocuğa niye sahip çıkmıyorsun ? Neden o anları o çocuğa yaşatıyorsun ? Hanginiz anne hanginiz baba deyilsiniz“ ? Tebiyesiz olan hırsız annemi ? Çocuğu görmezden devlet Babamı ?
    Cevapla
  • mısafır 5 yıl önce Şikayet Et
    şeherde yaşayanları polisin sıkı takibe alması gerekiyor adamın hiçbir iş yaptığı yok elde avuçta yok biraz sonra bakıyorsun ev almış araba almış yaşam o biçim devlet bu yavruları toplayacak düdük gibi öttürecek diyecekki emeksiz yemek yok hapse atmayın ayagına zincir vurun karın tokluğuna taş ocaklarında balyozla taş kırdırın altı ay sonra serbest bırakın bu yaratığa deyinki şu parayı al hadi hırsızlığa git gidermi kendini öldürür gine gitmez cezalar böyle olmzsa bunlar dilde çıkartır artistlik için pozda verirler.
    Cevapla
  • mahmuthan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence ceza verirken hakimlerin daha dikkat etmesi gerekli.kameradan bunun gibilerin apartmana girdiğini görüyorsun 13 dakika çikıyorlar. neymis efendim delil yetersizligi ile serbest.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.