Konya

Annemsiz uyuyamam, doktora para verin yaşatsın!

08:01 24 Ağustos 2019 10 Yorum Var
Annemsiz uyuyamam, doktora para verin yaşatsın!

Konya'da 3 çocuk annesi Tuba E., kocası tarafından 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Annesinin öldüğünden habersiz olan 9 yaşındaki kızın ''Annemsiz uyuyamam ki'' dediği ortaya çıktı.

Konya'da 3 çocuk annesi eşi Tuba E.'yi (37) 20 yerinden bıçaklayarak öldüren Bekir E. (40) emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde eşini çok sevdiğini ve severek evlendiklerini belirten Bekir E.'nin, "Büyük çocuğumu anneme götürmek için oraya gittim. Eve girdikten sonra tartışmaya başladık. Tuba bana bağırmaya başlayınca kendimi kaybetmişim sonra da bu olay yaşandı" dediği öğrenildi. Annesinin öldüğünden habersiz Müşerref'in (9) ise "Annemsiz uyuyamam ki. Onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği belirtildi.

Olay, dün saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Başak Caddesi'ndeki sitede meydana geldi. Belediyenin çöp toplama araçlarında şoförlük yapan Bekir E. ile eşi Tuba E. arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı. Tuba E., 4 gün önce kendisine şiddet uygulayan eşi hakkında şikayetçi olup evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Bekir E., çıkarılan bu karara rağmen mesai bitiminde eşinin çocuklarıyla kaldığı daireye gitti. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bekir E., yanında getirdiği bıçağı eşine sapladı.

EVDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Yaralanan Tuba E., can havliyle kapıyı açıp dışarı kaçmak istedi. Çiftin 9- 13 yaşlarındaki 3 çocuğu babalarını engellemeye çalıştı. Çocukların tüm çabalarına rağmen eşinin peşinden giden Bekir E., Tuba E.'yi apartmanda defalarca bıçakladı. Bekir E., ardından 2 erkek çocuğunu yanına alıp olay yerinden kaçtı.

 'YARDIM İSTEME, ANNENİZ ÖLDÜ' DEMİŞ

Bekir E.'nin olay yerinde bıraktığı kızına ise "Yardım istemene gerek yok. Anneniz öldü" dediği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, vücuduna 20 bıçak darbesi alan Tuba E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Bekir E.'nin 4 gün önce eşine şiddet uyguladığını ve hakkında 18 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere 2 ay süreyle evden uzaklaştırma kararı verildiğini belirledi.

Cinayetten sonra 2 oğluyla annesinin evine giden Bekir E., polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. E., suç aleti bıçakla eve gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan E., emniyete götürülürken basın mensuplarının 'Neden öldürdün? Pişman mısın' sorusuna "Namus için pişman mı olunur?" yanıtını verdi.

'ANNEMSİZ UYUYAMAM Kİ'

Annesinin öldüğünden habersiz olan Müşerref E. ise olay sırasında karşı komşuları tarafından kurtarılıp eve alındı. Küçük Müşerref'in çevresindekilere, "Ben annemsiz uyuyamam ki. Ben onsuz nasıl yatarım? Ne olur doktorlara biraz daha para verin de annemi yaşatsınlar" dediği öğrenildi. Babalarının annelerini öldürmesine şahit olan 3 kardeşin, daha sonra annelerinin akrabalarına teslim edildiği belirtildi.

'TUBA BANA BAĞIRINCA KENDİMİ KAYBETTİM'

Emniyette sorgulanan Bekir E.'nin ifadesinde eşini çok sevdiğini, severek evlendiklerini söylediği belirtildi. E.'nin sorgusunda "Biz eşimle birbirimizi sevdik. Severek evlendik. En büyük oğlumu anneme götürecektim. Sabah mesai çıkışı eve gittim. Çocuklar yatıyordu. Eve girip bir süre oturdum sonra tartışmaya başladık. Tartışma sırasında Tuba bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Tartışmamız üzerine çocuklarda uyandı. O bana bağırmaya devam edince bir süre sonra kendimi kaybetmişim. Yanımda bulunan bıçakla Tuba'ya saldırmaya başladım. Tuba dışarı kaçınca ben de peşinden gittim. Tuba yerde kanlar içinde yatıyordu. Ben çocuklarımı alıp olay yerinden uzaklaştım" dediği öğrenildi.

EŞİNİN ADINI KOLUNA KAZIMIŞ

Bekir E.'nin, eşinin ismini de koluna 'Tubam' diye kazıdığı görüldü. Bekir E., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

 

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • ADALET 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas aynı şekilde aynı acıyı yaşatarak ölüm...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu canice hareket kesinlikle affedilemez ve cezası idamdır. Ama hanımlar Allah aşkına erkeklerin erkeklik, babalık gururu üzerine oynamadan yerle bir etmeden süreci işletin. Eşinin gözünde erkeklik, babalık gururu kalmayan bir erkeğin kaybedecek başka bir şeyi yoktur.
    Cevapla
  • sami öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    idam şart artık
    Cevapla
  • Kafka 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok Basit; İdam... Birini Öldürüyorsan Senin Yaşama Hakkın da Gitmiş Olur...
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor para ile yaşayamaz ki kalbi temiz kızım benim.. yaşatan, şifa yi veren Allah "tır.. Yaşatan da öldüren de, şifa veren de ALLAH dur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.