Konya

Kadir Şeker ile ilgili 4 ifadede 4 çelişki

08:29 13 Şubat 2020 39 Yorum Var
Kadir Şeker ile ilgili 4 ifadede 4 çelişki

Konya'da Özgür Duran'ın ölümü, Kadir Şeker'in de hapse girmesiyle sonuçlanan olay tartışılmaya devam ediyor. Kadir Şeker'in, şiddet görmesine dayanamayarak yardım etmeye çalıştığı Ayşe D.'nin savcılık ifadesinden bir gün sonra basına yaptığı açıklamada kendisini kurtaran Kadir'i suçlayan ifadeler kullanması infiale neden oldu...

Ayşe D.'nin basın açıklamasındaki bazı beyanları ile soruşturma aşamasında savcılığa verdiği ifadesindeki birbiriyle örtüşmeyen bölümleri karşılaştırdık...

KADİR'İ BIÇAKLARKEN GÖRDÜ MÜ?

SAVCILIKTAKİ İFADESİ: Kadir'in bıçak vurma anını görmedim. Ama yanımıza geldiğinde ve ayrılmak üzere hareket ettiğinde bıçağı gördüm.

BASIN AÇIKLAMASI: Ortada bıçaklamayı gerektirecek bir durum yoktu. Karı-koca arasında yaşanabilecek bir tartışmaydı bizimki...

AYŞE D. DARP EDİLDİ Mİ?

SAVCILIKTAKİ İFADESİ: Özgür yumrukla benim sağ omuz arka kısmıma doğru sert bir şekilde vurdu. Hatta bundan dolayı morarma olmuş olabilir. Bana vurduktan sonra Özgür evden çıkarak gitti.

BASIN AÇIKLAMASI: Polis eşliğinde hastaneden darp raporu aldım. Ancak vücudumda herhangi bir darp söz konusu değil. Dayak yemiş olsam, Özgür bana vurmuş olsa darp izi olurdu.

KADİR ORAYA NEDEN GELDİ?

SAVCILIKTAKİ İFADESİ: Özgür kameriyeyi yumrukluyordu. O sırada yanımıza Kadir geldi. Muhtemelen bizim kavga ettiğimizi düşündü.

BASIN AÇIKLAMASI: Kadir'in benim ağladığımı ve Özgür'ün bağırdığını duyunca yardım etme amacıyla geldiğini düşünüyorum.

BOĞUŞMA NASIL BAŞLADI?

SAVCILIKTAKİ İFADESİ: Özgür bağırarak cevap vermekteydi. Kadir elinde bıçakla duruyordu. Kadir gideceği yöne yürümeye başladı. Bu esnada itekleşmeye başladılar.

BASIN AÇIKLAMASI: Kadir'in elinde siyah renkli bıçak vardı. Elindeki bıçakla yanımıza geldi. Karşılıklı bir şeyler söylerken, aralarında boğuşma yaşandı.

YORUMLAR

39 Yorum Var
  • Ali Kuşat 4 yıl önce Şikayet Et
    19 suçtan sabıkalı birisi toplum içerisinde elini kolunu sallayarak gezer ise, bu şekilde birisinin başına bela olur.
    Cevapla
  • Songül 4 yıl önce Şikayet Et
    suçlular ceza almayı diye düşünüyorum Mahsumlr değil
    İlk beğenen sen ol
  • batuu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadına keşke yardım etmeseydin be kadir--görseydi gününü
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence ilahi kader. Fakat kadir için adil bir karara varılması en büyük temennim. Burası Türkiye. Aynı davaya kaç tane farklı hüküm var bu ülkede.
    İlk beğenen sen ol
  • Bektasoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    155 i aramak en iyisi... .benim bir tanidigim bicaklandi benzer bir olayda. Allhtan yarali kurtuldu.. 155
    Cevapla
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan sonra yolda bi kadini oldureceklerini bilsem gormezden gelip gecerim yaziklar olsun o kadina
    Cevapla
  • Toroslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynısını yaparım kadınlara güvenmiyorum. Allah yarattığı insanı en iyi bilendir. Erkekte 1 kişinin şahitliği kadında 2 kadının şahitliği şart koşulmuş. Bu örnek durumu anlatmaya yeter sanırım.
    İlk beğenen sen ol
  • ekba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakınız kadir kardeşimiz boynundan büyük işe kalkışmış. yapacağı tek şey polise haber vermekti. ama kendisi üzerine vazife olmayan işe kalkıştı. karşı tarafta silah yoktu gücü yetmediyse genç adam kaça bilirdi ama kaçmayarak meşru müdafa hakkını kaybetti. nasılsa bir kadına yardım ediyorum toplum benim yanımda deyip adamı öldürdü. kimse mahallenin namusu bekçiliğine kalkmamalı hukuk devletinde yaşıyoruz. maşa varken elini niye ateşe sokuyorsun. Adalet endoğru cevabı verecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.