Trabzon'da kültür sanat

Trabzon Devlet Tiyatrosu, "50 Metre Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak" adlı oyunu sahneleyecek

Trabzon'da kültür sanat
Trabzon'da kültür sanat
GİRİŞ 27.11.2014 10:32 GÜNCELLEME 27.11.2014 10:32

Trabzon Devlet Tiyatrosu, "50 Metre Yüksekten Su Dolu Konserve Kutusuna Balıklama Atlamak" adlı oyunu sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Coşkun Irmak'ın yazdığı, Birkan Görgün'ün yönettiği oyunun dekoru Altuğ Dereli, kostümleri Gülimser Erigül, ışık tasarımı Nihat Bahar, koreografı Meltem Yorulmaz, müzikleri ise Alkan Coşkun, Barış Turan ve Mehmet Takaoğlu tarafından hazırlandı.

Ceyhun Gen, Didem Özkavukçu ve Mehmet Ata Aksoy'un rol adığı oyun, 27 ile 29 Kasım tarihleri arasında Atapark Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverin beğenisine sunulacak.

Oyunda, gittiği her kentte 50 metre yüksekten içi su dolu konserve kutusuna balıklama atlayacağını iddia eden ve bu gösterisiyle dünya çapında üne kavuşan Pierre'in, her seferinde bir mazeretle gösterisini iptal etmesi, bir gün kendisiyle görüşmek isteyen hayranı Isabelle ile yaşanmışlıkları paylaşırken geçmişleriyle yüzleşmeleri anlatılıyor.

Trabzon Güzel Sanatlar Galerisinde, Ali Şentürk'e ait kat-ı sanatı ile hat ve ebru sanatını buluşturan "Kat-ı Sanatı" adlı resim sergisi yer alıyor.

Şentürk'ün sekizinci kişisel sergisi, 6 Aralık Cumartesi gününe kadar sanatseverlerce gezilebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki