Bodrum'da yabancılar için Noel etkinliği

Geceden elde edilen gelir, engelliler için harcanacak

Bodrum'da yabancılar için Noel etkinliği
Bodrum'da yabancılar için Noel etkinliği
GİRİŞ 12.12.2014 23:14 GÜNCELLEME 12.12.2014 23:14

Bodrum ilçesinde yaşayan yabancılar için Noel etkinliği yapıldı.

Bitez Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen kutlamaya, ilçede yaşayan İngiliz, Alman ve İsviçre uyruklu vatandaşlar katıldı.

Yahşi Engelliler Okulunda eğitim verilen engelliler yararına düzenlenen gecede, çocuklardan oluşan koro, yabancı şarkılar seslendirdi.

Etkinliğe katılan İngilizlerden Ann Marie Whitehead, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'da yaşamaktan büyük keyif aldığını söyledi.

İlçede 7 yıldır yaşadığını ve geçen sene Türk vatandaşlığı aldığını belirten Whitehead, "İki kültürün buluşması çok hoşuma gidiyor. Bu etkinlik, engelliler yararına düzenleniyor ve buraya katılan kişiler bağışta bulunuyor" dedi.

Bodrum'a iki yıl önce yerleşen Nicola Harwood ise ilk kez böyle bir geceye katıldığını anlattı. Çok güzel bir gece geçirdiklerini dile getiren Harwood, "Bodrum'da yabancılara sağlık hizmeti veriyorum. Türkiye'de yaşamayı sürdürmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Richard Adams da 11 yıldır Bodrum'da yaşadığını ve Türkiye'yi çok sevdiğini bildirdi. Türkiye'den başka hiçbir yerde mutlu olamayacağını vurgulayan Adams, "Burada emekliliğimin tadını çıkarıyorum. Ölene kadar burada yaşayacağım. Buranın yemeklerini de çok seviyorum. İlk kez 25 sene önce geldiğim Bodrum'u çok sevdim" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü