2015 model motosikletler New York'ta görücüye çıktı

Onlarca özel yapım ve 2015 model motosikletin sergilendiği New York Progressive Uluslararası Motosiklet Fuarı yoğun ilgi görüyor.

2015 model motosikletler New York'ta görücüye çıktı
2015 model motosikletler New York'ta görücüye çıktı
GİRİŞ 14.12.2014 05:34 GÜNCELLEME 14.12.2014 05:34

ABD genelinde 13 şehirde gerçekleşen ve 600 binden fazla ziyaretçi ağırlayan fuarlar zincirinin New York halkası, Manhattan'daki Javits Center'da ziyaretçi akınına uğradı. Fuarda en fazla ilgiyi 2015 model motosikletlerin yanı sıra, özel olarak üretilen konsept modeller topluyor. Fuara; Aprilia, BMW, Buell, Ducati, Genuine, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, KYMCO, Moto Guzzi, MV Agusta, Piaggio, Star, Suzuki, Vectrix, Vespa, Victory ve Yamaha gibi motosiklet sektörü devlerinin de aralarında bulunduğu 200'ü aşkın firma katılıyor.

Türk iş adamı Cem İskender'e ait 'Patchstop' adlı arma şirketinin standı da motosiklet tutkunlarının mutlaka uğradıkları noktaların başında geliyor. İnanç Şener, AA muhbirine yaptığı açıklamada, fuarda yoğun ilgi gördüklerini söyledi. Florida merkezli şirketin, dünyanın en büyük arma koleksiyonuna sahip olduğunu belirten Şener, sadece ABD’ye değil, dünyanın hemen her noktasına satış gerçekleştirdiklerini ifade etti. Onbinden fazla arma modeliyle dünyanın en büyük koleksiyonuna sahip olduklarının iddia eden Şener, ürün yelpazelerine her 3 ayda 100 yeni tasarımın eklendiğini kaydetti.

Nefes kesen motosiklet şovu

Özel yapım ve yeni model motosikletler, bisiklet, scooter ve ATV'lerin yanı sıra, aksesuar ve kıyafetlerin sergilendiği fuarda seminerler, ünlü isimlerin katıldığı televizyon şovları ve gösteriler düzenleniyor. Fuar alanında oluşturulan parkurda, özel eğitimli motosiklet sürücüleri, sıra dışı sürüş performanslarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıyor. Seanslar halinde gerçekleşen şovlara seyirciler de tezahüratlarıyla destek veriyor. Sıfır hatayla gerçekleşen şovlarda en fazla ilgiyi, motosikletin arka tekerleği havadayken, ön tekerlek üzerinde kayarak yapılan fren hareketi topluyor.

ABD'de 30 yılı aşkın süredir devam eden fuar, New York'tan başka Kuzey California, Phoenix, Güney California, Seattle, Washington DC, Miami, Dallas, Ohio, Minneapolis ve Chicago kentlerinde düzenleniyor.

13 Aralık Cuma gününden buyana devam eden fuar bugün sona erecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?