Üniversite öğrencilerinden "fantastik saç ve makyaj" şovu

İstanbul Aydın Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri programı öğrencileri, hazırladıkları 22 değişik saç ve makyaj çeşidini şov eşliğinde sundu

Üniversite öğrencilerinden "fantastik saç ve makyaj" şovu
Üniversite öğrencilerinden "fantastik saç ve makyaj" şovu
GİRİŞ 17.12.2014 16:56 GÜNCELLEME 17.12.2014 16:56

İstanbul Aydın Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri programı öğrencileri, yeni yıl öncesinde "fantastik saç ve makyaj" şovu hazırladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hakkı Aydın, program öncesinde yaptığı konuşmada, geçmişten bugüne saç bakımı ve güzelliğin hep gündemde olduğunu söyledi.

Herkesin güzel ve bakımlı olmak istediğini, bunun insanlara kendisini iyi hissettirdiğini belirten Aydın, güzel ve bakımlı olmanın insanların iş ve yaşam koşullarını olumlu etkilediğini dile getirdi.

Aydın, "Bu işleri yapmak için sadece bilgi yetmiyor. Beceri lazım, sanat lazım, tasarım lazım. Geleceğin güzellik uzmanları, çok önemli bir mesleğinizin olduğunu unutmayın. İlk insandan günümüze bu meslek var olmuştur, belki kıyamete kadar da var olacaktır" diye konuştu.

Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Programı Başkanı Leyla Cesaret de fantastik bir şov hazırlayan öğrencilerin, saç, makyaj, masaj, epilasyon gibi birçok dalda eğitim aldığını bildirdi.

Öğrencilerin 22 saç modeli ile makyaj yaptığını ifade eden Cesaret, "Öğrencilerimiz aldıkları saç makyaj eğitimlerini birleştirerek, bir şov hazırladı. 22 model saç ve makyaj yaptı. Bunların hepsi tamamen öğrencilerimizin kendi tasarımlarıdır" dedi.

Bir öğrencinin uyanamadığı için etkinliklere geç kaldığını ve kendisine "Hocam, yastıklı, yorganlı bir şey yapsam olur mu?" dediğini aktaran Cesaret, şovda bu öğrencinin yorgan yastık temalı bir saç modelini sunduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler, hazırladıkları saç modelleri ile makyaj çeşitlerini şov eşliğinde sundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!