Çalık Holding sahibi Çalık'a, Arnavutluk’tan Ödül

Arnavutluk Sosyal Yardımlaşma ve Gençlik Bakanlığı, Çalık Holding Başkanı Ahmet Çalık'a, "2014 Sosyal Dayanışma Ödülü"nü takdim etti.

Çalık Holding sahibi Çalık'a, Arnavutluk’tan Ödül
Çalık Holding sahibi Çalık'a, Arnavutluk’tan Ödül
GİRİŞ 19.12.2014 20:21 GÜNCELLEME 19.12.2014 20:21

Arnavutluk'a özel ilgi ve katkısından, özellikle kimsesiz çocuklara yönelik yaptığı yardımlardan dolayı bu ödüle layık görülen Çalık'a ödülünü, Arnavutluk Sosyal Refah ve Gençlik Bakanı Erion Veliay verdi.

Başkent Tiran'daki Zyber Halluli Çocuk Evi'nde düzenlenen törene, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Hidayet Bayraktar, Arnavutluk'taki Türk kurumlarının temsilcileriyle çok sayıda davetli katıldı.

Çalık, burada yaptığı konuşmada, ödülün asıl sahiplerinin Arnavutluk'ta faaliyet gösteren Türk şirket çalışanlarının olduğunu söyledi.

Arnavutluk halkına yönelik yardımlarını devam ettireceğini belirten Çalık, "Çalık Holding şirketler grubunda bulunan ve Arnavutluk'ta faaliyet gösteren Albtelecom ile Eagle Mobile şirketleri ve ülkenin en büyük bankası olan BKT'nin burada çok iyi şeyler yapmış olması beni mutlu ediyor. Bu şirketlerin, grubumuzun felsefesine dayanarak çocuklara destek verdi. Biz katkıda bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Arnavutluk Sosyal Refah ve Gençlik Bakanı Erion Veliay ise Çalık Holding şirketlerinin Arnavutluk'a yaptığı sosyal katkılardan dolayı teşekkür etti.

Herkesin Çalık'ı örnek alması gerektiğini belirten Veliay, "İnsan büyüklüğü para ya da güç tarafından değil ancak muhtaç insanlara sevgiyle hizmet vererek belirlenebilir" şeklinde konuştu.

Albtelecom ve Eagle Mobile şirketleri ile BKT bankası, Arnavutluk'un farklı şehirlerindeki kimsesiz çocuklara çok sayıda maddi destekte bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi