'Ufka Yolculuk' yarışması dolu dolu geliyor

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında "Son Peygamber’in hayatı" konulu yarışmaya kayıtlar her geçen gün daha da artıyor.

'Ufka Yolculuk' yarışması dolu dolu geliyor
'Ufka Yolculuk' yarışması dolu dolu geliyor
GİRİŞ 15.01.2015 12:34 GÜNCELLEME 15.01.2015 12:34

ASİLDER Ankara Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Zeynel ARSLAN tarafından yapılan açıklamada, yarışmanın dünya ve Türkiye'de 77 il genelinde düzenleneceği belirtilerek, düzenlenen yarışma sayesinde toplumdaki birçok kişiye Hz. Muhammed'in hayatı daha doğru olarak öğretileceği dile getirdi.

Yarışmanın Türkiye'de Türkçe, dünya genelinde ise İngilizce dilinde yapılacağı ifade edilen açıklamada şu hususlara değinildi:

"Kulüp olarak "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları" kapsamında geçen yıllarda birçok yarışmalara destek verdik. Koordinatörlüğünü yürüttüğümüz yarışmada bu yıl Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’nün Son Peygamber Platformu ile birlikte düzenlediği "Son Peygamber’in hayatı" konulu yarışma için üyelerimizle birlikte her türlü desteği sağlayacağız. 29 Mart 2015 pazar günü sınavı yapılacak olan yarışmanın müracaatları,www.ufkayolculuk.com web sitesi aracılığı ile online olarak başlamış olup, müracaatlar 31 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir. 6 kategoride yapılacak olan yarışmayla ilgili olarak yarışmacılara “Kur’an-ı Kerim'e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” adlı kitabı kaynak kitap olarak tavsiye ediyoruz. Amacımız, okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamakla birlikte Peygamberimizin hayatıyla ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçerek her yaştaki bireylerin özellikle de gençlerimizin sağlam ve sahih kaynaklarla Peygamberimizin hayatını öğretmektir."

Adaylara her kategoride 100'er soru yöneltileceği bildirilen açıklamada, ayrıca dereceye girenlere 16 Umre, 28 IpadAir ve 18 bin lira para ödülü ile çeşitli elektronik eşyalar hediye edileceği kaydedildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!