Kemençe'nin üstadına 20. yılında muhteşem gece!

"Yaşayan Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz" projesi için organize edilen 'Tahsin Terzi 20. sanat yılı' gecesinde sevilen sanatçılar sahne aldı.

Kemençe'nin üstadına 20. yılında muhteşem gece!
Kemençe'nin üstadına 20. yılında muhteşem gece!
GİRİŞ 15.01.2015 17:13 GÜNCELLEME 15.01.2015 17:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kemençe virtüözü Tahsin Terzi yaşarken sanatının 20. yılını kutlayarak belki de Türkiye'de ilklerden biri oldu. Kemençeyi insanlara sevdiren Karadenizli sanatçı birbirinden önemli isimlerin katıldığı sanat gecesiyle onurlandırıldı. 

Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) tarafından Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 20. Sanat Yılı gecesinde başta Cengiz Kurtoğlu olmak üzere Resul Dindar, İsmail Türüt, Apolas Lermi, Onay Şahin, Sinan Yılmaz, Ayşenur Kolivar, Recep Ergül, İlknur Yakupoğlu, Selim Bölükbaşı ve özverileriyle gecenin yapılmasını sağlayan Hülya Polat'ın sahne aldığı gece de ünlü televizyon ve radyo programcısı Yasemin Aydın sunuculuğu üstlendi.

 

 

 

YORUMLAR 1
  • taner kayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    evt bu derneğe üye olan ve destek olan herkese ben buradan tesekkür ediyorum.bir insanın değeri kanser olduğunda veya hasta olduğunda bilinmemeli.sağlığında bu türlü sahip cıkıyorsan ülke sanatcısına veya enstürümancına o zaman sende değerlenırsın ülkende değerlenir ve örnek olursun.inşaallah devamı gelir.ayrıca bu haberi yapan haber7 ailesinede katkılarından dolayı tesekkür ediyoruz,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!