Turizm Haftası

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, Muş Doğa Gezginleri Derneği öncülüğünde, doğa yürüyüşü yapıldı

Turizm Haftası
Turizm Haftası
GİRİŞ 18.04.2015 15:10 GÜNCELLEME 18.04.2015 15:10

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muş'ta doğa yürüyüşü düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce, Muş Doğa Gezginleri Derneği öncülüğünde, doğa yürüyüşü yapıldı. Kale Mahallesinde başlayan yürüyüş, Muşet Kalesi'nde son buldu.

İl Kültür Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, yaptığı açıklamada, 15-22 Nisan tarihlerinin ülkede Turizm Haftası olarak kutlandığını anımsattı.

Kültür ve turizm konusunda toplumu bilinçlendirmek, turistik tarihi değerlerimizi tanıtmak amacında olduklarını belirten Çetin, şöyle konuştu:

"Muş'ta Turizm Haftasını dolu dolu kutluyoruz. İl merkezinde afiş ve broşürlerle tarihi değerler hakkında bilinç oluşturmaya çalıştık. Bu etkinliğin dışında yöresel yemek yarışması yaptık. Dağ ve doğa gezisi gerçekleştirdik. Mehmetcan ile İncebel bağları ve Muşet Kalesine doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Hafta kapsamında pazartesi günü halk konseri ve yemek ikramı olacak."

Yürüyüşe İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Muş Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser Şube Müdürü Tekin Güler, Halk Eğitim Müdürü Vedat Beyazduman ve Muş Doğa Gezginleri Derneği üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi