Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi, kurs programlarını başarıyla bitiren kursiyerlerin yaptığı el işlemesinden oymacılığa kadar birçok ürünün yer aldığı yıl sonu sergisini açtı.

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi
Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi
GİRİŞ 22.05.2015 11:17 GÜNCELLEME 22.05.2015 11:17

Yeni Han'da törenle açılan sergide, çeşitli kurslardan mezun olan kursiyerlerin eğitimini aldıkları alanda ürettikleri eşyalar sergiledi.

Törende konuşan Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi müdürü Nihat Kaya, Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde yeni kurulan iki ilçeden biri olan Şehzadeler ilçesinde geçtiğimiz kasım ayında itibaren eğitim hizmeti verdiklerini belirtti.

"Hayat Boyu Öğrenme" programı çerçevesinde çeşitli yerlerde açtıkları kurslara yoğun katılım olduğunu ifade eden Kaya, "Kurulduğumuz günden beri vatandaşlarımızın isteğine göre kurs açıp yardımcı olmaya çalıştık. Kaymakamlık ve Şehzadeler Belediyesi'nin işbirliğiyle 6 ay içinde 7 bin 200 kursiyere ders verdik. Bu bir rekordur. Kurs programlarımız devam edecek" dedi.

Sergi açılışına AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri