Genel seçime doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'ın farklı bölgelerde çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 30.05.2015 10:55 GÜNCELLEME 30.05.2015 10:55

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'ın farklı yer ve zamanlarda değişik bölgelerde çektiği fotoğraflardan oluşan "Bir Mola" isimli sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan sergide, Turan'ın, Türkiye'nin ve dünyanın farklı coğrafyalarından objektifine yansıttığı kareleri yer alıyor. Açılışta konuşan Turan, çok yoğun bir hayatı olduğunu söyledi.

Her insanın bir hobisi olmasını istediğini belirten Turan, şunları kaydetti:

"Çünkü biz tabiri caizse nehre kapılıyoruz ve çok hızlı akıyoruz. Çoğu zaman ruhumuzu inceliğimizi kayı ettiğimizi düşünüyorum. Onun için tabiri caizse bir çöpün kıyıya çıkması gibi nereye gidiyoruz, ne oluyoruz dememiz gibi hobilerin de bu tür hayatı olan insanların ruhuna katkı sağladığını düşünüyorum. Ben de hobi olarak fotoğraf çekiyorum. Nasıl ki bal üretenler misafirlerine bal hediye ederler, kiraz yetiştirenler kiraz hediye ederler biz de bu fotoğrafları bir kitap haline getirdik baskısını da yapıp satışa sunduk baya da eskidi bu kitap ama Çanakkale'ye gelmişken bu eserlerimi de arkadaşlarımızla ve vatandaşlarla paylaşalım aynı konuları konuşmayalım farklı bir hayat farklı bir pencere olmasını istedik adını da 'Bir Mola' koyduk hayatımıza kısa bir mola verebildiysek ne mutlu bize diye düşündüm ve bir Çanakkaleli olarak bu çalışmamı dostlarımla Çanakkalelilerle paylaşmak istedim bunların hepsine amatör gözle bakıyorum ama dediğim gibi yol hayatı olan herkesin de amatör ruhu olsun bu futbol olur, müzik olur, fotoğraf olur, yüzme olur ve bunları herkes kendi ruhunda bulur."

Sergiye katılan Vali Ahmet Çınar da Bülent Turan'ın çok önemli bir yeteneği olduğunu ifade etti.

Kendisini tebrik ettiğini dile getiren Çınar, "Bülent beyin böyle şeylerle uğraştığını bilmiyordum, bunu duyunca çok sevindim. Buradaki serginin bir siyaset adamının açması çok değerli. İçeriyide gezdik gerçekten orada her şey var ve ben çok etkilendim. Farklı ülkelerden farklı manzaralar ve farklı yüz ifadeleri var. Bu yüzler bize çok şey gösteriyor. Ben fotoğraf makinasını markasını bile sormadım çünkü vekilimiz büyük yeteneği olduğunu hissettiren bir sergiydi" diye konuştu.

Açılışa, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, AK Parti Milletvekili adayları Jülide İskenderoğlu ve Sebahattin Güner ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı