Karikatürist Bedri Koraman'ın hayatını kaybetmesi

Koraman'ın aile doktoru Cavlı: - "Terminal dönem akciğer kanseri ve buna bağlı solunum ve kalp rahatsızlığı nedeniyle kendisini kaybettik"

Karikatürist Bedri Koraman'ın hayatını kaybetmesi
Karikatürist Bedri Koraman'ın hayatını kaybetmesi
GİRİŞ 30.05.2015 21:35 GÜNCELLEME 30.05.2015 21:35

Evinde yaşamını yitiren karikatürist Bedri Koraman'ın aile doktoru Necmi Cavlı, Koraman'ın terminal dönem akciğer kanseri ve buna bağlı solunum ve kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat ettiğini söyledi.

Cavlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Nil Koraman ile Bodrum'un Torba Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Koraman'ın akciğer kanseri nedeniyle bir süredir ilçedeki özel hastanede tedavi gördüğünü anlattı.

Hastaneden çıkmak istediği için rahmetlinin bir gün önce evine getirildiğini belirten Cavlı, "Terminal dönem akciğer kanseri ve buna bağlı solunum ve kalp rahatsızlığı nedeniyle kendisini kaybettik" dedi.

Öte yandan, vefat haberini duyan yakınları, ailesine taziye dileklerini iletti. Eşi Nil ve oğlu Murat Koraman'ın oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Bodrum Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne getirilen Koraman'ın cenazesinin, 2 Haziran Salı Torba Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?