Süper lüks yatlar Bodrum'da

Hintli milyarder Vijay Mallya ile Yunan uyruklu iş kadını Elena Ambrosiadou'nun lüks yatları, Bodrum açıklarına demirledi

Süper lüks yatlar Bodrum'da
Süper lüks yatlar Bodrum'da
GİRİŞ 28.07.2015 21:10 GÜNCELLEME 28.07.2015 21:47

Bodrum, Hintli milyarder Vijay Mallya ile Yunan uyruklu iş kadını Elena Ambrosiadou'nun lüks yatlarını misafir ediyor.

Hintli milyarder Vijay Mallya'nın 95 metrelik süper lüks yatı "Indian Empress", Yalıkavak'ın yaklaşık 2 mil açığına demirledi. Yatta,  Mallya'nın bulunup bulunmadığı bilinmiyor. Yalıkavak Koyu açıklarına demirleyen süper lüks yat, yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekti.

Yatta mini denizaltı, helikopter pisti, yatak odaları bağlantılı üç asansör, spor salonu, güzellik salonu, jakuzi, sauna, buhar odası, masaj odası ve su sporları merkezi bulunuyor. Yatta ayrıca 32 personelin de görev yaptığı bildirildi.

Yunan uyruklu iş kadını Elena Ambrosiadou'nun, The Maltese Falcon (Malta Şahini) isimli yelkenli yatı da Yalıkavak açıklarına demir attı. Ambrosiadou'nun 2009 yılında 60 milyon sterline ABD'li iş adamı Tom Perkins'den satın aldığı 15 yelkeni bulunan yat, görenlerin dikkatini çekiyor. 

1 Temmuz 2006'da denize indirilen yat, Amazon internet sitesi ve HP gibi firmaların hissedarı ABD'li iş adamı Tom Perkins için İstanbul Tuzla'daki Yıldız Tersanesi'nde üç yılda yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen ve Bodrum'un bazı koylarını gezen 88 metrelik dev yelkenliyi gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"