Evlilik yıl dönümlerini bırakıp, yaralı domuz için koştular

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki hayvan barınağında görevli çift, evlilik yıldönümlerini kutladıkları sırada aldıkları ihbar üzerine, bir kişinin silahla vurarak ağır yaraladığı domuzu kurtardı

Evlilik yıl dönümlerini bırakıp, yaralı domuz için koştular
Evlilik yıl dönümlerini bırakıp, yaralı domuz için koştular
GİRİŞ 01.08.2015 10:14 GÜNCELLEME 01.08.2015 10:30

Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağında görevli çift, bir kişinin silahla vurarak ağır yaraladığı domuzu kurtarmak için seferber oldu.

Konacık Mahallesi Lise Caddesi'nde gece saatlerinde silah sesi duyan vatandaşlar sokağa çıktı. Bir domuzun bir el ateş edilerek vurulduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede bölgeye gelen Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, bölgeyi güvenlik altına alarak bir süre yaralı domuzun başında bekledi. Ekipler, yaralı domuzu kurtarabilmek için belediye yetkililerinden yardım istedi. Haber verilmesi üzerine bir süre sonra bölgeye ulaşan Bodrum Belediyesi Hayvan Barınağında görevli yetkililer, ilk olarak domuzun yarasını tespit etti.

Bir iple domuzun ağzını bağlayan görevliler, daha sonra hayvanın bacaklarını da bağlayarak, vatandaşların yardımıyla kamyonete taşıdı. Dişi olduğu öğrenilen domuz, tedavi edilmek üzere hayvan barınağına götürüldü.

Yaralı domuzu bulan Kasım Değirmen, balkonda yattığı sırada bir el silah sesi durduğunu ve yola çıktığını söyledi. Ateşin bir panelvan araçtan yapıldığını ifade eden Değirmen, "Bir el silah sesi duyduk. Hayvan kalçasından vurulmuş. Yazık günah hayvana. Domuzlar burada genelde çöpe geliyorlar" dedi. 

- Yıldönümü kutlamasını bırakıp geldiler

Evlilik yıldönümlerini kutladıkları sırada ihbar alan ve kutlamayı bırakıp olay yerine gelen barınak görevlisi Güliz ve Metin Çetin çifti ile arkadaşları, yaralı domuzu kurtarabilmek için uzun mücadele verdi. 

Kutlama için bir arkadaşlarında toplandıklarını anlatan Güliz Çetin, hayvanın yaralı olduğunu duyduktan sonra hemen bölgeye geldiklerini söyledi. Domuzu vuran kişiye tepki gösteren Çetin, "Bu insanlığa sığmayan bir şey. Hayvan sana zarar vermiyor sen neden zarar veriyorsun. Bu hayvanın kime ne zararı var?" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar