Gelin arabaları "motosiklet" oldu

Karabük'te bir çift, düğünlerinin olacağı salona motosikletleriyle gitti

Gelin arabaları "motosiklet" oldu
Gelin arabaları "motosiklet" oldu
GİRİŞ 03.08.2015 11:21 GÜNCELLEME 03.08.2015 11:21

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünya evine giren motosiklet tutkunu çift, düğünlerinin yapılacağı salona motosikletleriyle gitti. 

Safranbolu Müzekent Motor Kulübü Başkanı Celil Özdemir (28) ile polis memuru İlknur Çolak (23), Babasultan Mahallesi'ndeki düğün evinden motosikletleriyle düğün salonuna hareket etti.

Özdemir damatlığı, Çolak da gelinliğiyle motosikleti kullanırken, çifte arkadaşları motosikletleriyle eşlik ederek konvoy oluşturdu.

Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını belirterek, "İkimizde motosiklet kullanıcıyız. Motosikletin farkındalığını insanımıza anlatmak istedik. Trafikte de insanların bizi benimsemesi ve tanıması lazım. Motosikletlerimizi düğün arabamız yaptık" dedi. 

Çolak ise eşiyle motosiklet kullanıcısı olması sebebiyle tanıştığını anlatarak, "Biz her zaman motosikletlerin varlığına vurgu yapmak istedik. Bunun için en önemlisi düğünümüzdü. Düğünümüzü de ilgimiz sayesinde tanıştığımız için böyle bir şeyin olmasının güzel olacağını düşündük. Çok iyi oldu" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...