"İftarlık Gazoz" filmi için figüran aranıyor

Ula ilçesinde çekimi yapılacak "İftarlık Gazoz" filminde rol alacak figüranların seçilmesi için başlatılan çalışmalar Denizli'de sona erecek. 

"İftarlık Gazoz" filmi için figüran aranıyor
"İftarlık Gazoz" filmi için figüran aranıyor
GİRİŞ 07.08.2015 18:45 GÜNCELLEME 07.08.2015 18:45

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı film için Yatağan ilçesinde figüran seçimi yapıldı. Yatağan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda, Yüksel Aksu'nun asistanı Selahattin Kerem Köz ve beraberindeki ekip tarafından gerçekleştirilen seçmelere, yaklaşık 250 kişinin başvurduğu bildirildi.

Köz,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yatağan'dan önce Ula, Yeşilyurt, Akçapınar, Gökava ve Akyaka'da figüran seçimi yaptıklarını söyledi.

Seçmelerin Denizli'de sona ereceğini ifade eden Köz, "Yönetmen Yüksel Aksu bundan önce 'Dondurmam Gaymak' ve 'Entelköy Efeköy'e Karşı' filmleriyle Ege Bölgesi'ne ait hikayeleri sinema perdesine yansıttı.  Aksu, bu kez 1970'li yıllarda gazozcu çırağı olarak çalışan bir çocuğun Ramazan ayında başından geçen hikayeleri filme alacak" dedi. 

Filmin başrol oyuncularının gizli tutulduğunu belirten Köz, "Figüran seçmelerinin ardından karakterlere göre bilgileri alınan oyunculara ulaşacağız. Yüksel Aksu, buranın insanı ile çalışmayı seviyor. Bu yüzden İstanbul'da değil de burada çekiyor. Diğer filmlerini de burada çekti. Buradaki insanların oyunculuk anlayışı olmadan doğal halini yansıtmak için genelde figüran seçimini buraya ait insanlardan yapıyor" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!