Sahaf heyecanı Beyoğlu'nda yaşanıyor!

“9. Beyoğlu Sahaf Festivali” tüm kitapseverleri, sahaf dünyasında soluksuz bir serüvene çağırıyor.

Sahaf heyecanı Beyoğlu'nda yaşanıyor!
Sahaf heyecanı Beyoğlu'nda yaşanıyor!
GİRİŞ 17.09.2015 17:02 GÜNCELLEME 17.09.2015 17:02

18 Eylül Cuma Saat 10.30’da Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun katılımıyla gerçekleşecek açılışta, her yıl olduğu gibi bu senede yapılacak Mezat’ın geliri yeni eğitim-öğretim döneminde maddi durumu yetersiz çocuklara bağışlanacak”
Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Kenti Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenecek "Beyoğlu Sahaf Festivali" 17 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında Tepebaşı’nda gerçekleşecek.

23 gün sürecek Festivale bu yıl İstanbul’un çeşitli yerlerinden ve Türkiye’nin değişik illerinden 76 sahaf katılacak. Asırlık kitaplar, tarihe tanıklık eden dergiler, eskiye ait yazılar, eski fotoğraflar, film, tiyatro afişleri, nadide levhalar, mektuplar, kartpostallar ve özel koleksiyonlar stantlarda bir bir yerini alacak.

“9. Beyoğlu Sahaf Festivali” açılış Mezatı, saat 10.30’da Tepebaşı’nda (TRT binasının yanı)yapılacak. Mezat’ta; Halil Murad, Tarihü’l-Muradi  (Tarih-i Ciberti Tercümesi) Tıbb-ı Nebevi gibi çok kıymetli birçok eser yer alacak. ‘9. Beyoğlu Sahaf Festivali’nde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'