Haydi çocuklar bu yaz spora!

Esenler Belediyesi'nin, "Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganıyla düzenleyeceği Yaz Spor Okulu'na kayıtlar için başvurular başladı.

Haydi çocuklar bu yaz spora!
Haydi çocuklar bu yaz spora!
GİRİŞ 17.06.2016 17:32 GÜNCELLEME 17.06.2016 17:32

Esenler Belediyesi'nin, Esenler Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenleyeceği Yaz Spor Okulu'na kayıt olmak isteyen 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençler, 8 Temmuz Cuma gününe kadar başvuru yapabilirler.

Esenler Belediyesi'nin, Esenler Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle "Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganıyla düzenleyeceği Yaz Spor Okulu'na kayıtlar için başvurular başladı. Başvuru için son tarih; 8 Temmuz Cuma.

FORMA VE ŞORTLAR HEDİYE

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde, 5-18 yaş gruplarına yönelik düzenlenecek  Yaz Spor Okulu'na bedensel engelli çocuk ve gençler de katılabilecek. 12 Temmuz – 2 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Yaz Spor Okulu'nda, 10 uzman antrenör tarafından; basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, satranç ve atletizm branşlarında eğitimler verilecek. Dileyen kursiyerler birden fazla branşa kayıt yaptırabilecekler. Kurslar, haftaiçi 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Yaz Spor Okullarına katılan tüm öğrencilere forma ve şort hediye edilecek.

KAYIT İÇİN...

Kayıt yaptırmak isteyenler; http://www.esenler.gov.tr/default_B0.aspx?id=911 adresindeki formu doldurarak, Birlik Mahallesi'nnde bulunan Hacı Lütfiye Gürses Bilgievi'ne bırakabilirler. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Macaristan'dan dikkat çeken açıklama: Brüksel’de yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor
İsrail, Gazze'yi ortadan bölen koridora "operasyon" başlattığını duyurdu