Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası sahnede

Osman Nuri Topbaş Hocaefendi’nin “Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası” isimli eserinden tiyatroya uyarlanan oyun 3 Aralık Cumartesi günü Bahariye Mevlevihanesinde sergileniyor.

Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası sahnede
Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası sahnede
GİRİŞ 29.11.2016 15:24 GÜNCELLEME 01.12.2016 12:21

Osman Nuri Topbaş Hocaefendi’nin kaleme aldığı “Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası” kitabından esinlenilerek Tiyatro Külliyen Grubu tarafından hazırlanan Ziyafet Sofrası Tiyatro Oyunu sahneleniyor.

Yönetmenliğini Osman Doğan’ın yaptığı “Hüdayi’nin Ziyafet Sofrası” oyunu komedi türünde, 90 dakika süren tek perdelik bir oyun.

 Bahariye Mevlevihanesinde 3 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da gerçekleştirilecek olan tiyatro gösterimi ücretsiz ve herkese açık olarak yapılacak.

 

“HÜDAYİ’NİN ZİYAFET SOFRASI”NDA NELER ANLATILIYOR?

Soğuk bir kış günü… Üsküdar’da, yolu Hüdayi dergâhına düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir hayatı tanımaya başlarlar.

Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor.

2 Aralık Cuma günü Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi saat 20:00''da , Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde 25 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da  tiyatro gösterimi  herkese açık olarak yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız