TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması başlıyor

Anadolu Fotoğraf Derneği tarafından Anadolu Fotoğraf Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlenen yarışmayı bu yılda Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) üstlendi.

TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması başlıyor
TESUD Türk Bayrağı Fotoğraf Yarışması başlıyor
GİRİŞ 04.04.2017 16:00 GÜNCELLEME 04.04.2017 16:00

Anadolu Fotoğraf Derneği Genel Koordinatörü ve yarışmanın organizattörü Ömür Can Yerli yaptığı açıklamada "Bu sene üçüncü yarışmamız, daha önceki senelerden farklı olarak birçok dernek ve sivil toplum kuruluşu bu yarışmada bir araya geldi.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği, Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği,  Deniz Harp Okulu 1983 mezunları ve Mardin’in önde gelen kahve firması Artukbey  bir araya geldiler.

Yarışmada verilecek başarı ödülleri ise bu milletin kahramanları olan ve  FETÖ Kumpası sonunda hayatlarını kaybeden Deniz Subayları  Tuğamiral Cem Aziz ÇAKMAK, Deniz Kurmay Albay Murat ÖZENALP, Öğretmen Yarbay Ali TATAR’ın yanı sıra 2016’da şehit olan Mardin Derik Kaymakamı M.Fatih SAFİTÜRK ve aynı yıl Deniz Kuvvetlerinde görevli iken Ankara Merasim Sokakta askeri servislere düzenlenen hain saldırıda şehit olan De.Me. Mustafa KÜÇÜK başarı ödülleri olarak isimlendirildi." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi