Kocasını öldüren çocuk gelin hakkında flaş karar!

4 ay önce dini nikahla evlendiği 18 yaşındaki kocasını silahla vurarak öldüren 16 yaşındaki çocuk gelin, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kocasını öldüren çocuk gelin hakkında flaş karar!
Kocasını öldüren çocuk gelin hakkında flaş karar!
GİRİŞ 23.07.2017 12:58 GÜNCELLEME 23.07.2017 13:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay, önceki akşam Afşin ilçesi Afetevler Mahallesi Alparslan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 ay önce dini nikahla evlenen T.E. (16) ile O.K. (18) şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılma kararı aldı. Ayrılma kararı alan çift, olay günü konuşmak için tekrar bir araya geldi. İddiaya göre görüşme sırasında çıkan kavgada T.E, üzerindeki tapanca ile dini nikahlı kocasına 3 el ateş etti. Olayın ardından kaçan T.E., suç aleti silahla birlikte Elbistan Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu. Aldığı kurşun yarasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden O.K., Afşin ilçesinde toprağa verildi.

Emniyette ilk sorgusu tamamlanan çocuk gelin T.E, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

YORUMLAR 22
  • gzntp 27 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelin cocuksa damatta henuz 18 yasinnda oda cocuk bide ayrilacaklarmis ne konusmasi ne anlasmasi. bittiyse bitti. Bide herkes sevmedigi kisileri oldurse vay halimize
    Cevapla
  • Mete 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaprak yemesini biliyor, silah kullanmayı biliyor, hiç tereddüt etmeden adam öldürebiliyor ama sonra çocuk gelin oluyor.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    16 yasndaki kiz cocugu veya erkek cocugunu evlendiren ailede suç onlari atin içeriye...
    Cevapla
  • Hulk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kamuoyu cocuk gelin duyarliligini cocuk flört cocuk sevgili konularinda da yansitmali. 16 da evlenilince cocuk denirken sevgili olununca cagdaslik denmesi garip.
    Cevapla
  • h_blackz.jk 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle doğru bir yorum
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Her kadın cinayeti olduğunda ortaya çıkanlar nerdesiniz. Mesele kadın ya da erkek cinayeti değil. Toplumun nereye geldiği. Gözünü kırpmadan insan öldürmek, hırsızlık, dolandırıcılık vs. Allah sonumuzu hayır eysin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!