BAKMER 'Komşunu Al Gel' projesini başlattı

Başakşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), ilçedeki kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha çok katılmaları için “Komşunu Al Gel Günleri” adıyla yeni bir proje başlattı.

BAKMER 'Komşunu Al Gel' projesini başlattı
BAKMER 'Komşunu Al Gel' projesini başlattı
GİRİŞ 05.02.2018 14:48 GÜNCELLEME 05.02.2018 14:56

Başakşehirli kadınlara spordan sanata, sağlıktan kültürel etkinliklere kadar birçok alanda hizmet veren Başakşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER), birbirinden zengin içeriğe sahip etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

BAKMER, bu kez de Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri eşliğinde, atık malzemeleri kullanılabilir tasarımları dönüştürebilmek için “Komşunu Al Gel Günleri” düzenliyor. 
6-13-20-27 Şubat 2018 tarihlerinde, 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek günlerde, Başakşehirli kadınlara takı tasarımı, seramik boyama, hediyelik eşya ve ahşap boyama eğitimi de verilecek.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasın Kartoğlu, sosyal belediyecilik kapsamında, hayatın her alanında projeler geliştirdiklerini belirterek, “Daha güzel bir gelecek için ilçemizde yaşayan kadınların ilgilenebileceği, ihtiyaç duyabileceği tüm konular çerçevesinde çeşitli eğitsel programlar düzenliyoruz. Yeni projemiz ile hem komşular arasında tanışıklığı, kaynaşmayı sağlamayı hem de çeşitli eğitimler ile onlara katkı sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Kadınlara yönelik geniş içerikli kültürel ve sosyal aktivitelerin yapıldığı Merkezde, kadınların kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla sosyal yaşam ve sağlık konuları başta olmak üzere çeşitli başlıklarda teşvik edici, bilinçlendirici eğitim seminerleri de düzenleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız