The Jive Aces Türkiye’de ilk kez konser verdi

Türkiye’de ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alan The Jive Aces coşkulu, renkli ve retro tarzıyla beğeni topladı.

The Jive Aces Türkiye’de ilk kez konser verdi
The Jive Aces Türkiye’de ilk kez konser verdi
GİRİŞ 12.04.2018 13:56 GÜNCELLEME 12.04.2018 14:57

Yüksek enerjili müzikleri, parlak kostümleri, coşkulu performansları ve ilginç mizah anlayışlarıyla dikkati çeken grup, dinleyicilerini adeta 1940’lı yıllara zaman yolculuğuna çıkardı.

Gecede, The Jive Aces grubunun solisti Ian Clarkson, ukelele ile sergilediği performansının yanı sıra, seyirciyle diyaloğu ve ilginç dans figürleriyle dikkat topladı. Clarkson’a, trombonda Alex Dougles, davulda Peter Howell ve kontrbasta ise akrobatik hareketleriyle Ken Smith eşlik etti. 
 
Piyanonun Durumu İyi (!)

 

 

The Jive Aces grubunun profesör lakaplı piyanisti Vince Hurley, geceyi unutulmaz yapan bir diğer isim oldu. Hurley, piyano performansı ve icra esnasında sergilediği akrobatik hareketlerle, izleyenlerin soluğunu kesti. İzleyenler; bir yandan çılgınca zıplayan, bir yandan da piyona icra eden Hurley’in bir ara ayaklarıyla piyona çalmasına tanık oldu. 
 
İzleyenler Swing Dansı ile katıldı

Gecede The Jive Aces grubuna, saksofonda Lottie B., akordiyonda Grazia Bevilacqua, vokal olarak da Amy Baker eşlik etti. 
 
Grubun söylediği When your Smiling, Mack the Knife, Buena Sera, Smile, La vie en Rose, I want you to be gibi şarkılara izleyiciler de sahneye çıkıp swing dansı yaparak katıldı. 
 
Clarkson, konserin sonunda dinleyicilere Türkçe teşekkür etti.
 
Konserin ardından fuaye alanında albümlerini imzalayan sanatçılar, dinleyicilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı