LEGEND'in Türkiye’deki çekimleri bitti

Yaklaşık bir yıldır ön hazırlıkları devam edip, Mısır Mitolojisi ve İsis’i konu alan fantastik türdeki ‘Legend’ filminin Türkiye sahnelerinin çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bitti.

LEGEND'in Türkiye’deki çekimleri bitti
LEGEND'in Türkiye’deki çekimleri bitti
GİRİŞ 23.06.2018 22:10 GÜNCELLEME 26.06.2018 19:49

Çekimleri İstanbul, Kocaeli ve Kıbrıs’ta yapılıp, fantastik karakterlerin yer aldığı ve yönetmenliğini Metin Kuru’nun yaptığı filmin başrollerini, Behice Maurer, Gülay Say ve İlhami Adsal paylaşırken, Nihat Demirel, Burak Kılıçkaya, Faruk Günaydın, Cengiz Ergezer, Serdar Türk , Yağmur Aydın ve Gizem Karaca gibi isimler de diğer karakterlerde onlara eşlik etti. 

Ağır plastik makyajların yapıldığı filmin makyajlarını yapan ve Türkiye’deki balmumu heykel müzelerinden bazılarını yapmış olan Hüseyin Akgül ve Yeşim Vatansever, Türkiye’de bu türde filmlerin neredeyse hiç çekilmediğini belirtirken, emeklerinin vücut bulmuş halini görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

 

 

Filmin görüntü yönetmenliğini yapıp,  çekim teknikleri ve ışık tasarımı olarak özgün bir dil kullandığını belirten Emre Karadaş ise filmin kendisini en çok heyecanlandıran yanının türü ve karakter tasarımları olduğunu belirtti.

Kalabalık bir ekiple çalıştıklarını ve filmin her sahnesini içine sindirerek çektiğini belirten yönetmen Metin Kuru, uzun ve zorlu geçen bu süreçte yanlarında olan herkese teşekkür ederken mutluluğu yüzünden okunuyordu. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!