Ordu'da 'Ters Ev Projesi' için çalışmalar başladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yurt içi ve yurt dışında örnekleri bulunan 'Ters Ev Projesi'ni kentte hayata geçirmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Ordu'da 'Ters Ev Projesi' için çalışmalar başladı
Ordu'da 'Ters Ev Projesi' için çalışmalar başladı
GİRİŞ 10.07.2018 19:34 GÜNCELLEME 10.07.2018 20:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'yu marka kent yapmak için planladıkları projeleri tek tek hayata geçirdiklerini söyledi.

'Ters Ev Projesi'ni de kente kazandırmak için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Yılmaz, "Ordu'muzu turizmde diğer büyükşehirlerle yarışacak bir marka şehir haline dönüştürmek amacıyla farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda bölgemizde bir benzeri olmayan 'Ters Ev Projesi'ni hayata geçirerek Altınordu ilçemizde yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız. Teleferik alt istasyonunun hemen yanında uygulayacağımız yatırımın ihalesini yaptık ve yüklenici firma ile sözleşmeyi imzaladık. İnşallah en kısa zamanda yapım çalışmasını tamamlayacağımız projemizi hizmete açacağız" dedi.

 

 



'Ters Ev Projesi'nin toplamda 150 metrekare alan üzerine iki katlı inşa edileceğini dile getiren Başkan Yılmaz, "Karadeniz Bölgemizde ilk olacak projemiz, 30x20 metre alanda ve radyal temele ankraj uygulaması üzerine farklı açılarda iki yöne eğim verilerek inşa edilecek. İki katlı olarak yapılacak proje toplam 150 metrekare alana sahip olacak. Projeyle, son yıllarda artan turizm faaliyetlerine katkı sağlanacak ve yeni bir ziyaret noktası oluşturulacak. Ordu turizmine önemli bir ivme kazandıracak projemizin yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmesini bekliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 21
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    bi eksigimiz oydu zaten
    Cevapla
  • Kayılar 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • mohikan 5 yıl önce Şikayet Et
    antalya da yapılmışı var, kimse yüzüne bakmıyor, yarı parasına oradan alın, bir işe yarasın
    Cevapla
  • SALİH 5 yıl önce Şikayet Et
    çokda önemliydi
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    önce yan yapın tutarsa ters yaparsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi