'Dost İslam'a Hizmet Ödülleri' sahiplerini buluyor

Kerim Vakfı ve Türkkad tarafından düzenlenen Dost İslam'a Hizmet Ödülleri'nin bu yılki konu başlığı: “Hazreti Peygamber ve İlim”.

'Dost İslam'a Hizmet Ödülleri' sahiplerini buluyor
'Dost İslam'a Hizmet Ödülleri' sahiplerini buluyor
GİRİŞ 23.11.2018 15:27 GÜNCELLEME 23.11.2018 15:27

Dost İslam'a Hizmet Ödülü, Ahmed Avni Konuk'a ve Seyyid Muhammed NakibEl-Attas'a veriliyor.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in (s.a.s.) doğumunun yıldönümünü ve herkesi tevhid bayrağı altında toplayan sevgisini idrak etmek gayesiyle her yıl verilmekte olan ''DOST'' İslâm'a Hizmet Ödülleri'' 25 Kasım Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan törenle sahiplerini bulacak. Ödül töreni her yıl olduğu gibi La Edri Tasavvuf müziği konseri ile sona erecek. 

''Hz. Peygamber ve İlim'' başlığı ile düzenlenecek gecede takdim edilecek 15. “DOST” İslâm’a Hizmet Ödülleri, Türkiye’den Mutasavvıf, bestekâr ve şair Ahmed Avni Konuk’a ve yurtdışından İslam düşünürü Seyyid Muhammed Nakib el-Attas’a verilecek. Ödülü almak üzere Attas'ın öğrencisi akademisyen Prof. Dr. Wan Mohd Nor Wan Daud programa katılacak. 

Yapmış oldukları çalışmalar ile İslâm’a hizmet eden Hz. Peygamber dostlarına vefâ göstermek maksadıyla 2005 yılında Türk Kadınları Kültür Derneği İstanbul Şubesi başkanı Cemâlnur Sargut’un öncülüğünde başlatılan ''DOST'' İslâm’a Hizmet Ödülleri kapsamında bugüne kadar yurtiçinden ve yurtdışından 30'u aşkın akademisyen, sanatçı ve fikir adamına ''DOST'' İslâm’a Hizmet Ödülü verildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Belçika'dan PKK açıklaması