Serkan Bayram: Film Festivali Erzincan'a büyük katkı sağlayacak

14- 18 Ekim'de Erzincan'da gerçekleşecek olan Erzincan Uluslararası Film Festivali tüm sinemaseverlerin büyük ilgisini çekti. AK Parti İstanbul milletvekili Serkan Bayram bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük destek verenlerden. Bayram'la sinema, memleketi Erzincan ve festival üzerine konuştuk.

Serkan Bayram: Film Festivali Erzincan'a büyük katkı sağlayacak
Serkan Bayram: Film Festivali Erzincan'a büyük katkı sağlayacak
GİRİŞ 09.10.2019 09:15 GÜNCELLEME 09.10.2019 10:15

14- 18 Ekim'de Erzincan'da gerçekleşecek olan Erzincan Uluslararası Film Festivali'ne büyük destek veren AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'la festivale dair konuştuk.

 

 

Milletvekili olarak yoğun bir gündeminiz var ama buna rağmen kültür sanat işlerine de destek oluyorsunuz? Sinema konusunda neler söylemek istersiniz?

Sinema geniş kitlelere hitap eden, Uzun mesai ve emek isteyen bir sektördür . Bir ülkenin tanıtılmasında , o ülkenin kültürel yapısıyla karakteristik özellikler taşımaktadır. Türk Sineması’da yıllardır Ülkemizin tanıtılması noktasında büyük katkılar sağlamıştır. Bir milletvekili olarak Tüm Sinema sektöründe emeği geçen, kardeşlerimize sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.

 

 

14-18 Ekim tarihleri arasında memleketiniz Erzincan'da yapılacak uluslararası film festivali için neler söylemek istersiniz?

İlki gerçekleştirilecek olan Erzincan Uluslararası Film Festivali bizleri bir Erzincanlı olarak gururlandırmaktadır , sadece Erzincan olarak değil, Ülkemizin tanıtımında bu gibi sanatsal etkinliklerin büyük katkıları olmaktadır. İnşallah bu gibi faaliyetlerin artarak devam etmesi yönünde bir milletvekili olarak elimden gelen tüm gayreti göstereceğim.

Bu tür organizasyonların bir şehre katkısı sizce nedir?

Öncelikli olarak biz siyasetçiler ,şehrimizin sosyo-ekonomik yönden kalkınması için çabalarız. Bu tip organizasyonlarda şehrin tanıtımı için çok önemlidir. 1. Düzenlenecek olan Erzincan Uluslararası Kısa Film Festivalinin Şehrin dışından gelecek olan misafirlerimize Erzincan’ımızın Doğal ve Kültürel Mirasının tanıtılması açısından büyük katkı sağlayacaktır.

Bu film festivalini Adana ve Antalya gibi uzun süreli olması hususunda neler söylemek istersiniz?

Bölgemizin Kültür ve Sanat Merkezi olması şehrimiz için çok önem arz etmektedir. Bölgemizin gelişmesinde , sinemanın katacağı bu vizyonu çok önemsiyorum. Kalıcı olabilmesi içinde elimden ne geliyorsa yapacağım , bu konuda da hemşerilerimize çok iş düşmektedir, katılım ne kadar çok  olursa bu gibi organizasyonlarında devamının geleceğinden eminim. Sadece Erzincan’ımızın için değil bu bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımızın da   bu organizasyona katılacağına inanıyorum. Çünkü Sanat Hayatımızın bir parçasıdır.

Son olarak hemşerilerinize ne söylemek isterseniz?

Erzincan’ımızın tanıtımı konusunda büyük önem arz etmekte olan bu organizasyonda iyi bir ev sahipliği yapacaklarından hiç şüphem yoktur. Tüm hemşerilerimi bu organizasyona davet eder iyi seyirler dilerim.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'