Ferhat Yılmaz'dan gençlere: Bedeli ödenmiş tecrübelerimden faydalanın

Oyuncu Ferhat Yılmaz katıldığı 1. Uluslararası Film Festivali'nde gençlerle bir araya geldi. Hayranları tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaşan Yılmaz tecrübelerini gençlere aktardı.

GİRİŞ 21.10.2019 12:32 GÜNCELLEME 21.10.2019 14:38

Oyuncu Ferhat Yılmaz katıldığı 1. Uluslararası Film Festivali'nde katıldığı söyleşi ve oturumlarda genç sinemacılarla buluştu. Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Yılmaz burada hem hayranı hem de sinemaya adım atmak isteyen gençlere tecrübelerini aktardı.

 

 

"BEDELİ ÖDENMİŞ TECRÜBELERİMDEN YARARLANIN"

" Burada çok güzel bir enerji var. Bu hem gençliğin hem de üretmek isteyenlerin enerjisi. Üretmek isteyen gençler, Türk sinemasına bir katma değer sunmak isteyen sizler yolun ilk başında adımlarınızı sağlam atmak istiyorsanız öncelikle orijinal fikirler çekip çıkarmalısınız. Kimse sevmediği işi yapmasın. Yoksa ne kendisine, ne ailesine ne de ülkesine katkısı olur. Bir de iyi insan olmadan bizden bir şey olmaz. Bu ülkenin işini iyi yapan insanlara ihtiyacı var. Bakın gençler şuranın altını çizmek istiyorum. Hazır burada hep beraberken Bedelleri ödenmiş tecrübelerim var benim. Bu tecrübelerden faydalanın."

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!