Kurtlar Vadisi Filistin gösterim tarihi

Çuval'ın intikamı Kurlar Vadisi Irak'la alındıktan sonra Mavi Marmara baskının intikamını almak için hazırlanan Kurtlar Vadisi Filistin'in vizyon tarihi ikinci kez belli oldu. İşte filmin vizyon tarihi:

Kurtlar Vadisi Filistin gösterim tarihi
Kurtlar Vadisi Filistin gösterim tarihi
GİRİŞ 21.09.2010 19:08 GÜNCELLEME 21.09.2010 19:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

5 Kasım2010’da vizyona gireceği açıklandıktan sonra, çekimi tamamlanmış filmlerin kimyasal işlemler sırasında yanması nedeniyle vizyon tarihi ertelenen Kurtlar Vasidisi Filistin ikinci kez vizyon tarihini açıkladı. 

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin’de yaşanan insanlık dramını konu alan “Kurtlar Vadisi Filistin’in yeniden çekilen sahneler sonrası vizyon tarihi, 28 Ocak 2011 olarak açıklandı.

Ekranlarda büyük ilgi görmesi nedeniyle her sezon bir de sinema filmi çekilen Kurtlar Vadisi'nin ilk sinema filmı Kurtlar Vadisi Irak olmuştu. Kuzay Irak'ta Türk askerlerinin başına geçirilen çuvalın intikamını almak için çekilen film büyük ses getirmişti.

Bu sezon ise Filistin konusuna yoğunlaşan yapımcı firma Kurtlar Vadisi Filistin ile Mavi Marmara'nın intikamını almayı planlıyor. 

Çekimleri yaz aylarında sona eren ancak, filmlerin kimyasal işlem gördüğü sırada yandığı iddia edilen filmin aksiyon sahneleri tekrar çekildi. 5 Kasım 2010 olarak açıklanan vizyon tarihi ise ertelenmişti. Yapımcı firmadan yapılan yeni bir açıklama ile filmin 28 Ocak 2011'de gösterileceği duyuruldu.

ŞAŞMAZ KARDEŞLERDEN

“Kurtlar Vadisi Filistin” filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı. Zübeyr Şaşmaz’ın yönetmenliğinde, çekimleri Tarsus ve Adana’da devam eden filmin dev oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan, Mustafa Yaşar, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle:

Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. 

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır.

Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir.

 FİLMDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR 1
  • adem yıldız 13 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE.... Keşke intikamımız bir filmden ibaret olmasaydı,keşke İsraile bizim canımızı yaktıkları gibi bir acı tattırabilseydik.Keşke...Filme saygı duyuyorum bu da bir dik duruşun simgesidir ama sadece film işte...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!