Gürbüz Azak'a saygı gecesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş ile Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) tarafından gazeteci-yazar Gürbüz Azak için 3 Aralık’ta ''Saygı Gecesi'' düzenlenecek.

Gürbüz Azak'a saygı gecesi
Gürbüz Azak'a saygı gecesi
GİRİŞ 01.12.2010 09:22 GÜNCELLEME 01.12.2010 09:22

Kültür A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Tarık Zafer Tunaya Kültür  Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte Azak, meslektaşları ve dostları ile bir araya gelecek.

Gece kapsamında yapılacak açık oturum, Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat  Bayhan'ın açılış konuşması ile başlayacak. Mehmet Nuri Yıldırım'ın  başkanlığındaki oturumda Üstün İnanç, Hüseyin Gökçe ve Recep Arslan da birer  konuşma yapacak.

Etkinliğin ''Yakınlarının Gözüyle'' adlı bölümünde ise Ali Hakkoymaz, Can  Alpgüvenç, Cihat Zafer, Etem Çalışkan, Hüseyin Sarıkoç, İbrahim Özdabak, Muammer  Erkul, Mustafa Nadir Önay, Uğur İlyas Canbolat, Ümit Şimşek ve Yurdagün Göker,  Gürbüz Azak'ı anlatacak. Gazeteci, yazar, karikatürist ve ressam Gürbüz Azak'ın eserleri,  fotoğrafları, çizgi romanları, yazıları ve hakkında yazılanlardan oluşan serginin  de düzenleneceği ''Saygı Gecesi'', Mehmet Akça'nın vereceği mini konser ile sona  erecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı