Karayip Korsanları 4 film fragmanı

Merakla beklenen son 'Karayip Korsanları' filminin karakter posterleri ve fragmanı yayınlandı. İşte Angelica rolündeki Penelope Cruz'un posteri, filmin özeti ve fragmanı...

GİRİŞ 22.03.2011 11:51 GÜNCELLEME 22.03.2011 11:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rob Marshall’ın yönettiği serinin dördüncü filminde kaptan Jack Sparrow’un yolu geçmişinden gelen güzel bir kadınla kesişiyor. Kadınla aralarında aşk mı rekabet mi olduğunu anlayamayan Sparrow, kendini bir anda Karasakal’ın gemisinde buluyor.

Johnny Depp’in, Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırdığı filmde serinin yeni kahramanı Angelica rolünde Penelope Cruz, Karasakal rolünde Ian McShane ve Barbossa rolünde ise Geoffrey Rush’ı izliyoruz. Jerry Bruckheimer’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Pirates of the Carribean: On Stranger Tides’, 3 boyutlu olarak 19 Mayıs’ta gösterime girecek.

kullan

YORUMLAR 3
  • Gs 13 yıl önce Şikayet Et
    bu yaz. iple çekiyorum bence de hepsi güzeldi zaten gerçekçi olması beklenemez fantastik bir film :)
    Cevapla
  • Haldun Demircialioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    Heyecanla Bekliyorum. Bir arkadaş birincisinin çok güzel diğerleri o kadar güzel değildi diyor ama bence birincisi çok güzel olmak üzere hepsi güzeld, 4. filmi heyecanla bekliyorum...
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 13 yıl önce Şikayet Et
    Daha bitmedi mi?. 1. Film çok iyiydi ve her seyrettiğimde farklı bir ayrıntı görüyordum. 2. Film "Eh İşte" dedirtecek hale gelmişti. 3. İse tam bir rezaletti. Hele o gemi sahnesi ve hayal alemi... 4. Filmi göremedik ama 3. filmde bizim için bitmişti zaten!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan