Miraçta Kudüs'e gitmek ister misiniz?

Üçbey turizmin Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Miraç gecesine özel Ankara'dan direkt uçakla Kudüs'e düzenlediği ziyaret için yerinizi ayırtın.

Miraçta Kudüs'e gitmek ister misiniz?
Miraçta Kudüs'e gitmek ister misiniz?
GİRİŞ 18.05.2012 13:16 GÜNCELLEME 18.05.2012 13:23

8 peygamber kabri ile birlikte birçok İslam ve Osmanlı eserlerinin bulunduğu   muhteşem Kudüs ziyaret programı ise şu şekilde;

MİRAÇ KANDİLİ KUDÜS ZİYARET PROGRAMI (14-17 HAZİRAN 2012)

YAFA-TELAVİV-KUDÜS-EL HALİL-ÖLÜ DENİZ-ERİHA-BEYTÜLLAHİM

1.GÜN (PERŞEMBE) 14 HAZİRAN 2012:

Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinden Grubumuza ait özel   Uçağımız ile tahmini iki saatlik bir uçuştan sonra Telaviv

Benguryon Havalimanına varış.Yafa şehrine geliş burada bulunan Osmanlı   eserlerini ziyaret Hamidiye külliyesi, Bahriye cami, Karakol binası ve sebil   çeşmesi, Sultan Abdulhamidin Tahta çıkışının 25 yılında yaptırdığı saat   kulesi ve diğer yerlerin görülmesi.Yafa'da Öğle yemeği.Kudüse hareket   Otelimize yerleşme ve Mescidi Aksayı ziyaret( Akşam ve Yatsı namazı Mescidi   aksada kılınacaktır).Akşam yemeği otelimizde alınacaktır.

2.GÜN (CUMA) 15 HAZİRAN 2012:

Sabah Namazını Mescidi Aksada kılıp Otelimize dönüş ve Kahvaltımızı otelde   alıp Otelimizinde aynı bölgede bulunduğu zeytin dağında bulunan   Selmanıfarisihz. ve Rabiatüladevviyyenin kabirlerinin ziyaretleri, Hz.İsa   efendimizin mübarek ayak izlerinin görülmesinin ardından CUMA namazı için   mescidi aksaya hareket, Cuma namazından sonra Öğle yemeği ve tarihi şehir   turu, bu tur kapsamında ağlama duvarı, burak mescidi, kıyamet klisesi,   Hz.Ömer efendimizin namaz kıldığı caminin görülmesi, Hz.Davut (a.s) kabri,   birçok Eyyübi ve Osmanlı eserlerinin görülmesi. Akşam ve Yatsı namazı için Mescidi   Aksaya hareket.Akşam yemeğimizi otelde alacağız.

3.GÜN (MİRAÇ KANDİLİ CUMARTESİ) 16 HAZİRAN 2012:

Sabah Namazını Mescidi Aksada kılıp Otelimize dönüş ve Kahvaltımızı otelde   alıp El Halil şehrine hareket , burada; Hz.İbrahim (a.s), Hz.İshak (a.s) ,   Hz.Yakup(a.s), Hz.Yusuf (a.s) ve Zevceleri Hz.Hafsa, Hz. Refika   validelerimizin kabirlerinin bulunduğu Külliyeyi ziyaret.Öğle yemeği. Hz.Musa   (a.s), kabrinin bulunduğu Eriha yolu üzerinde bulunan bölgeye geçiş veHz.Musa   (a.s)'ın kabrini ziyaret, Eriha şehrine hareket yol üzerinde Lut gölünün   görülmesi ve 10.000 bin yıllık Eriha şehrinin görülmesi.Kudüse dönüş Akşam ve   Yatsı namazı için Mescidi Aksaya hareket.Akşam yemeğimizi otelde   alacağız.Yemekten sonra Miraç kandili dolayısı ile Mescidi Aksaya geçiş.

4.GÜN (PAZAR) 17 HAZİRAN 2012:

Sabah Namazını Mescidi Aksada kılıp Otelimize dönüş ve Kahvaltımızı otelde   alıp bagajlarımızla beraber Otelden ayrılıyoruz buradan Hz.İsaefendimizn   dünyaya teşrif ettikleri Beytüllehim şehrine hareket ediyoruz, Beytüllahime   varış ve Hz.İsa efendimizin doğduğu mağarayı ve üzerine yapılan   kliseyigörüyoruz.Öğleyemeği.Beytüllahimden ayrılıp yol üzerinde bulunan   Hz.Yunus (a.s)'ın kabrini ziyaret edip TelavivBenguryon havalimanına hareket   ediyoruz.Grubumuza ait özel uçağımızla Ankara Esenboğa havlimanına hareket   ediyoruz.Ankaraya varış ile MİRAÇ Kandili KUDÜS turumuz nihayet bulmuş   olmaktadır.

TUR PAKETİMİZDE ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER:

*VİZE ÜCRETİ
*GİDİŞ-DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ (UÇAKTAKİ İKRAMLAR) VE TÜM VERGİLER.
*YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI
*TÜM TRANSFERLER
*TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETLERİ
*SABAH-ÖĞLE-AKŞAM YEMEKLERİ
(SABAH VE AKŞAM YEMEKLERİ OTELDE AÇIK BÜFE OLARAK, ÖĞLE YEMEKLERİ RESTORAN VE   SANDVİÇ OLARAK VERİLECEKTİR)
* SEYEHAT SİGORTASI
* ARAÇ ŞÖFÖRLERİNE - OTEL BEL BOYLARA - RESTORAN GARSONLARINA VERİLEN   BAHŞİŞLER.
*ÖREN YERLERİ VE MÜZE GİRİŞ ÜCRETLERİ.

TUR PAKETİMİZDE ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:
*KİŞİSEL HARCAMALAR.
*YEMEKLERDE ALINACAK EKSTRA İÇECEKLER.
*OTELDEKİ EKSTRA ŞAHSİ HARCAMALAR.

AÇIKLAMA;

.*OTOBÜSLER KLİMALIDIR.
.*OTELİMİZ MESCİDİ AKSA(HAREMİ ŞERİF) MANZARALI OLUP ZEYTİNDAĞINDADIR, ULAŞIM   5 DAKİKADIR. TÜM SABAH NAMAZLARINA ÜCRETSİZ SERVİS OLACAKTIR.
.*TUR ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANINDA BAŞLAYIP DÖNÜŞTE TEKRAR ANKARA ESENBOĞA   HAVALİMANINDA SONA ERECEKTİR.
.*TUR PROGRAMINA BAĞLI KALMAK KAYDI İLE TURUN PROGRAM İÇERİĞİNİ ÜÇBEY TURİZM   DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR.GÜNLÜK PROGRAMLAR HAVA KOŞULLARINA GÖRE YER   DEĞİŞTİREBİLİR.
.*CUMA NAMAZI MESCİDİ AKSADA KILABİLECEKTİR.
.*MİRAÇ KANDİLİ GECESİ KUBBETÜSSAHRADA İDRAK EDİLEBİLECEKTİR.
.*TURUN ÜCRETİ 800 EURO OLUP HİÇBİR ŞEKİLDE FİATTA DEĞİŞİKLİK YAPILAMAZ.
.*TURA AİLE OLARAK KATILIM VARDIR.BUNA GÖRE ;
.0-3 YAŞ ÇOCUKLAR 575 EURO
.4-12 YAŞ ÇOCUKLAR 675 EURO
.OTEL YER DURUMUNA GÖRE SORARAK KAYIT YAPTIRABİLECEKLERDİR.
.*SON PASAPORT TESLİM TARİHİ 23.MAYIS.2012 'dir.
.*OTELİMİZİN WEB ADRESİ: 7-arches-jerusalem.hotel-rn.com/

BAŞVURU İÇİN;

.*TUR ÜCRETİ VE EN AZ 6 AY GEÇERLİ PASAPORT EN SON 23 MAYIS TARİHİNDE   ULAŞTIRILMALIDIR.

www.ucbeyturizm.com.tr bilgi@ucbeyturizm.com.tr +90 312 425 88 44 (pbx)

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor