Dünyaca ünlü fotoğrafçıların eserleri Bursa'da

İkinci Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının kareleri kenti süslemeye başladı.

Dünyaca ünlü fotoğrafçıların eserleri Bursa'da
Dünyaca ünlü fotoğrafçıların eserleri Bursa'da
GİRİŞ 14.09.2012 17:31 GÜNCELLEME 14.09.2012 17:31

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliği ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)'nın ana sponsorluğunda düzenlenen düzenlenen '2. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali' (FotoFest), yarın saat 16.00'da Cumhuriyet Caddesi İnönü Kavşağı'ndaki yürüyüşle başlayacak.
Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden festival kapsamında, fotoğraflar, tarihi çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni, Cumhuriyet Caddesi'ni ve Merinos AKKM'yi süslemeye başladı. Kentin farklı noktalarına asılan dünyaca ünlü fotoğraf sanatçılarının fotoğrafları, Bursa'yı açık hava galerisine çevirdi.

Dünya fotoğrafının önemli isimleri Mary Ellen Mark, Charles Harbutt, Li Zhensheng, Antonin Kratochvil ve Ara Güler'in fotoğrafları da sergide yerini alıyor.

Fotofest'e 23 ülkeden 150 fotoğrafçı katılırken; 65 sergi, 20 belgesel ve film gösterimi, 10 panel, 40 seminer ve 15 imza günü gerçekleştirilecek.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı