Hz Fatıma'yı anma programı

Hazreti Fatıma Platformu tarafından gelenekselleşen Hz. Fatıma'yı Anma programının 9.su 31 Mart Pazar günü saat 14-17 arası gerçekleştirilecek.

Hz Fatıma'yı anma programı
Hz Fatıma'yı anma programı
GİRİŞ 29.03.2013 16:00 GÜNCELLEME 29.03.2013 16:00

Hz. Fatıma'yı tanıtmak ve anlatmak fikriyle yola çıkan Hz. Fatıma Platformu, 2013'ün ilk programını İstanbul'da düzenliyor. Dolu dolu bir içeriğe sahip programı Selahattin Kocaaslan sunacak. Daha önceki yıllarda yaptıkları sokak röportajları ile hem video paylaşım sitelerinde hem de sosyal medyada büyük ses getiren Platform, bu yıl mikrofonunu Anadolu'nun sokaklarına çeviriyor ve Hz. Fatıma'yı soruyor. Programın bir de ünlü bir konuğu var.

Programın İçeriği

Beyazıt Camii İmam-hatibi Suad Gözütok'un Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayacak programda, Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi ve Aşkın Şehidi kitabıyla milyonları etkileyen Ahmet Turgut bir sunum yapacak.

Veysel Çelikdemir'in Kum Sanatı Gösterisiyle Hz. Fatıma'nın hayatından kesitler sunacağı akış Cemal Aykaç'ın şiir okuması ve Hz. Fatıma Gençlik grubundan İlahileriyle devam edecek.

Katılımı ücretsiz olan programın en büyük sürprizi bir umre çekilişi olacak. Çekilişle seçilecek bir kişi organizasyonca kutsal topraklara gönderilecek.

Gelenekselleşen programın gelenekselleşen kitapçığı "Vahy evinin kızı Hz. Fatıma" üst başlığında "Edebiyatçıların ve İlahiyatçı kadınların kaleminden Hz.Fatıma" kitabı da katılımcılara hediye edilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"