Başbakan Erdoğan, ÖNDER'le birlikte 'Edep' diyecek!

İmam Hatipler Kutlu Doğum şölenine hazırlanıyor. ÖNDER tarafından organize edilen “Edep” temalı Kutlu Doğum Programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılıyor.

Başbakan Erdoğan, ÖNDER'le birlikte 'Edep' diyecek!
Başbakan Erdoğan, ÖNDER'le birlikte 'Edep' diyecek!
GİRİŞ 20.04.2013 12:20 GÜNCELLEME 20.04.2013 12:19

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (sav) kutlu doğumunun 1442. yıldönümü münasebetiyle ÖNDER İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Türkiye sathında faaliyet gösteren 300'e yakın İmam-Hatip mezun ve mensup derneğinin işbirliğiyle EDEB teması etrafında muhtelif projelerden oluşan Kutlu Doğum Etkinlikleri tertip ediyor.

Etkinliklerin İstanbul ayağında kentin dört bir yanından gelecek binlerce İmam-Hatip mezunumuz, öğrencimiz ve öğretmenimizle birlikte peygamberi iklimde buluşacağız. ÖNDER-İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin organizasyonunda İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Ensar Vakfı ve Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) katkıları ile hazırlanan kutlama programına, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda bakan ve milletvekili katılacak.

Kutlu doğum program hazırlıklarının tamamlandığını belirten Genel Başkan Hüseyin Korkut gerçekleşecek programla ilgili açıklamasında; "İstanbul genelindeki okullarımızdan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin katılacağı şölen havasında bir program icra edeciğiz" dedi.

Program 24 Nisan 2013 Çarşamba günü, saat 14.00- 17.00 arasında, Bakırköy Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Program ayrıntılarına www.onderkutludogum.org ve www.onder.org sitelerinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor