"Er meydanında" Onur Akın rüzgarı

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Onur Akın, Edirne'de konser verdi. Konserde Gezi Parkı olaylarına değinen akın “Şiddet nereden gelirse gelsin karşısındayız” dedi.

"Er meydanında" Onur Akın rüzgarı
"Er meydanında" Onur Akın rüzgarı
GİRİŞ 07.07.2013 10:45 GÜNCELLEME 07.07.2013 10:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası kapsamında, Edirne Belediyesi tarafından trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi'nde Onur Akın konseri verildi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde, ünlü sanatçı birbirinden güzel parçalarıyla konsere gelen binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sırasında Taksim'de yaşanan Gezi Parkı olaylarına da değinen Akın, “Bu kadar düşmanca insanlara saldıranlar, biraz eksik kalmışlar. İnsan; hayatı sever, yaşamı sever, insanı sever. Ben bir karıncanın incinmesini istemem, üstüne bassam yüreğim sızlar. Evimde birtane örümcek görsem, yaşasın diye dışarı atıyorum. Böyle bir insan olabilir mi, insana saldıran, vahşice saldırı düzenleyen. O yüzden biz iyi yoldayız. Hayatı ve insanları seviyoruz. Şiddete tamamıyla karşıyız. Şiddetin karşısındayız. Şiddet nereden gelirse gelsin karşısındayız” dedi.

Duran Adam tepkisiyle ilgili de değerlendirme yapan Akın, şöyle konuştu: “Ben duran adamı çok sevdim. Duran adam muhteşemdi, zekice bir şeydi. Orantısız bir zekaydı. Orantısız zeka kullanan 90 kuşağını kutluyorum”.

Daha sonra ise Onur Akın'a, Edirne Belediye Başkanvekili Ertuğrul Tanrıkulu tarafından çiçek ve üzerinde Onur Akın'ın resmi bulunan plaket hediye edildi.

Konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, ünlü sanatçı, “Seviyorum seni”, “Bekle bizi İstanbul”, “Gaybana Geceler”, “Geceyi Sana Yazdım” gibi birbirinden güzel şarkılarıyla, Edirnelileri doyasıya eğlendirdi.

(İHA)

YORUMLAR 1
  • ilhan sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    hayat sadece saz çalıp söylemek değildir.ağustos böceği olmayın. güzel konuşuyor güzel söylüyor ve dinletiyorsunuz. yetmiyor onur akın. siyaset sizde sırıtıyor. sanatçı kimliğinizi zedeliyor. bu ülke sadece saz çalmakla gelişmez. bu ülke yerin metrelerce altında çalışan işçinin kollarında,yerin metrelerce üstünde ustanın ellerinde ,sınırda mehmetçiğin gözlerinde,memleket sevdalılarının çalışkanlıkları ile gelişiyor. ağustos böceği olmayın karınca olun karınca
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!